Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vježba nereda za valjanje od smijeha...

Maksimir: policajci na policajce 'Ubi drotove!'

Sjeverna tribina maksimirskog stadiona bila je središe sukoba 'navijača' i policije. Ovo navijači je po navodnicima je iz razloga zato što su navijače glumili policajci. Bilo je i onih povika na koje su naši navijači navikli, da dočaraju situaciju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nesvakidašnje scene na Maksimiru: Policajci se tukli i vikali 'Ubi drotove'!

Na sjevernoj tribini, kako pišu SN, interventna policija uvježbavala je obračun s navijačima. 'Plavci' su se podijelili u dvije skupine, jedni su glumili navijače, a drugi su bili ono što i jesu, policajci

Danas smo na maksimirskom stadionu svjedočili zanimljivom događaju. Na sjevernoj tribini interventna policija uvježbavala je obračun s navijačima, ako za to bude potrebe.

'Plavci' su se podijelili u dvije skupine, jedni su glumili navijače, a drugi su bili ono što i jesu, policajci.
'Navijači' su upotrebljavali pirotehniku, palile su se baklje, odzvanjale su žestoke eksplozije. Izgledalo je žešće nego kad su na tribinama pravi navijači.


>> FOTO: Policija spriječila sukob navijača u Šibeniku

 

Posebno je bilo zanimljivo kad su se 'navijači' potpuno uživjeli u tu ulogu i svojim kolegama počeli vikati 'Ubi’, ubi’ drotove’, 'Cigani, cigani!'.

Novinari koji su sve to gledali iz press lože valjali su se od smijeha. Međutim, kad se taj prizor želio ovjekovječiti kamerama i fotoaparatima, stigao je direktor stadiona Miljenko Sakoman i zabranio snimanje i fotografiranje. Nije nam jasno zašto. Ako nitko iz policije nije branio, zašto je Sakoman izigravao papu iznad pape?

Bilo je još zgodnih sadržaja. Recimo, na maksimirskom sjeveru se pjevalo; 'J… te Dinamo...'. Tu pjesmicu su naime pjevali 'navijači'. Zato su nastradali od policajaca! I policija je za Dinamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider