Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I politika na tribinama

FOTO: Policija spriječila sukob navijača u Šibeniku

Jedan navijač Dinama pretučen je na šibenskoj obali uoči susreta između Šibenika i Dinama, te je mu je zbog teških tjelesnih ozljeda pomoć pružena u Općoj bolnici u Šibeniku.

Kako navodi PU Šibensko-kninska u službenom priopćenju navijača Dinama ozlijedili su nepoznati počinitelji.

>> Torcida napala BBB-e na autocesti kod Zadra

>> Dinamo u Šibeniku slavio pobjedu, ali i obranu naslova

Na utakmici u Šibeniku bilo je nazočno oko 4500 gledatelja od čega 600 Dinamovih. Tijekom utakmice, pred kraj prvog poluvremena navijači Dinama pokušali su prijeći u prostor u kojem su bili navijači Šibenika, no policija ih je upotrebom sile spriječila u tom naumu, kazala je nakon utakmice glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Ona je dodala da je tom prilikom jedan navijač Dinama ozlijeđen, a nakon što mu je pomoć pružena u šibenskoj bolnici odvezen je u policiju.

Na policiju je tijekom utakmice privedeno zbog alkoholiziranosti po četiri navijača Dinama i Šibenika, jedan je navijač Dinama priveden zbog dimne naprave, a jedan navijač Hajduka priveden je zbog poticanja navijačkih skupina na sukob, kazala je glasnogovornica policije.

Prije početka utakmice iz preventivnih razloga u policijsku postaju je dovedeno i zadržano ukupno 13 navijača od čega 10 navijača Dinama i tri navijača Šibenika. Od ukupnog broja dovedenih i zadržanih navijača 10 ih je zadržano zbog alkoholiziranog stanja, jedan zbog vrijeđanja policijskog službenika, a kod dva navijača su pronađeni nedopušteni predmeti, kaže se u policijskom priopćenju.

Nakon prekršajne obrade protiv zadržanih navijača bit će podneseni optužni prijedlozi zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, zaključuje se u priopćenju iz PU Šibensko-kninske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider