Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači preskočili ogradu i utrčali u teren

FOTO: Hrgović spašavao BBB-a od policije

Jučerašnja dramataična ljepotica HNL-a u Vinkovcima umalo je pokvarena nakon slavlja koje je moglo završiti nemilim scenama. Ipak, nakon utrčavanja dijela Dinamovih navijača u teren sve je završilo relativno mirno.

Vinkovci su sinoć svjedočili pravoj drami. Dinamo je odnio veličanstvenu pobjedu 4:3 nakon što je gubio 2:0. Bila je to prava fešta nogometa.

>> VIDEO: Dinamo slavio u Vinkovcima 4:3 i zasjeo na čelo HNL-a

>> Mandžukića kamenovali navijači Cibalije?

Kretanje rezultata bilo je šokantno pa su navijači jedne i druge momčadi proživljavali od trenutaka euforije do potpunog muka. Pjevali su Cibalijini navijači cijelu utakmicu, a za to vrijeme Bad Blue Boysi nisu se mogli čuti. No nakon Dinamovog preokreta njihovi navijači su se probudili, a nakon posljednjeg zgoditka čak su i preskočili ogradu te utrčali u teren.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka BBB-a je bilo posvuda po terenu, a redari i policija doslovce su ih skupljali po igralištu. Čak je i omraženi Mirko Hrgović pokušao iznuditi puštanje jednog navijača, no nije mu uspjelo.

Službe sigurnosti na Cibalijinom stadionu očito su zakazale, no srećom većih posljedica i nereda nije bilo. Kako se sinoć činilo, i navijači i policija bili su dobro raspoloženi i strasti se nisu rasplamsale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider