Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Dinamo će ispaštati zbog navijačkih nereda na Balkanu?

Dinamovi navijači na crnoj su listi, a nakon dva ubojstva na Balkanu UEFA neće biti blaga prema njima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dinamu traje iščekivanje. Čeka se kazna UEFA-e nakon izgreda huligana u Temišvaru, koji su se sukobili s policijom i domaćim navijačima u gradu, a onda i na samom stadionu, uz trganje stolica i bacanje baklji.

>> Obračun BBB-a s igračima: Hokej ispred nogometa

>> VIDEO: Navijač Sarajeva ipak ubijen metkom u glavu!

Na Dinamovu kaznu mogli bi utjecati i posljednji događaji u Srbiji te BiH, ubojstva navijača Toulousea i Sarajeva. UEFA je zgranuta tim događajima, želi ih spriječiti u budućnosti. Dinamovi navijači su na listi onih za koje Uefa smatra da su potencijalni izvršitelji nekih budućih tragičnih događaja. Zato se nagađa da će biti iznimno rigorozni.

Direktor Dinama Damir Vrbanović uzalud je čekao u ponedjeljak izveštaj delegata Armena Minasjana s utakmice u Temišvaru.

'Stiže ponedjeljkom ako je utakmica odigrana u četvrtak. To nije dobar znak! Definitivno nije. To znači da delegat piše dopunsko izvješće. Ne bih htio biti zloguki prorok, ništa prejudicirati, ali kad se piše dopunsko izvješće, onda ne može biti dobro. Dopunska izvješća se ne pišu kad je sve bilo u granicama normale. Gotovo sam siguran da je delegat tražio očitovanje rumunjske policije, pa sad čeka da se kompletira izvješće, izjavio je Vrbanović za Sportske novosti te dodao:

'Sve je moguće. Srećom, mislim da danas Dinamo, s obzirom da nije stiglo izvješće delegata po kojem bi se očitovali, neće biti predmet Disciplinske komisije. Jer ona danas odlučuje o Partizanu. Bilo bi jako loše da na istom sastanku odlučuje o nama. Pod dojmom događaja u Beogradu mogli bismo jako stradati.'

Ipak, iako ga neće strpati u isti koš s Partizanom, to ne znači da Dinamo neće bti rigorozno kažnjen...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider