Nastavlja se borba dijela Bad Blue Boysa, koji su okupljeni u Udrugu navijača Dinama, protiv aktualne uprave predvođene Zdravko Mamićem. Predsjednik Udruge Denis Šeler, potpredsjednik Slaven Grgec te glasnogovornica Nataša Posavec predali su danas oko 11 sati peticiju od 18 tisuća potpisa gradonačelniku Bandiću koji je bio više nego iznenađen postupkom BBB-a.

Cjelokupno vodstvo Udruge odstupa i odlazi u ilegalu. Nećemo više biti u tim prostorijama...

Potpisi navijača Dinama prikupljani su po cijeloj Hrvatskoj, a peticija traži odlazak aktualne uprave Dinama. BBB-i traže od gradonačelnika da reagira na način koji je u njegovoj moći te da posluša glasove navijača.

Vodstvo Udruge najavilo je i izlazak iz prostorija u Draškovićevoj ulici, jer se smatra kako je Mamić imao velik utjecaj da taj gradski prostor dođe u ruke BBB-a.

'Cjelokupno vodstvo Udruge odstupa i odlazi u ilegalu. Nećemo više biti u tim prostorijama što ne znači da tamo neće ostati nova, mlađa ekipa', potvrdio je za Dnevnik.hr predsjednik u ostavci Denis Šeler.

Rekao nam je kako se još ne znaju daljni postupci BBB-a. 'Ako rezultati peticije ne budu vidljivi, onda ćemo se sjesti i dogovoriti što dalje', kaže Šeler. Iz ove njegove izjave jasno se da iščitati kako navijači neće stati na ovome.

Iz ilegale će tako djelovati i treća frakcija BBB-a, uz već postojeću Udrugu te Klub navijača BBB koji vodi Tomo Petrinjac.