Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rusi u hotelima, domaći navijači na toplom

VIDEO: Bez navijačke atmosfere prije 'utakmice desetljeća'

Delije se u Zagrebu prema očekivanjima nisu pojavile, no ni Dinamovih navijača neće biti u velikom broju. Naša ekipa je tijekom dana pokušala na gradskim ulicama snimiti pravu nogometnu atmosferu, no nažalost nisu uspjeli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naša ekipa koja je dan provela na zagrebačkim ulicama vidjela je tek nekoliko navijača s Dinamovim obilježjima, ali su zato sreli dvadesetak ruskih navijača.

Dodatnu tenziju večerašnjoj utakmici dali su navijači Crvene zvezde, saveznici navijača Spartaka, koji su najavili dolazak u Zagreb. No jedan od glavnih pripadnika Delija potvrdio je kako nikakvih organiziranih dolazaka iz Srbije neće biti.

'Pa ima i ovdje priča o tome, u principu nema ničeg organiziranog, jučr nitko organizirano nije otišao.'

Ipak utakmica je proglašena visokorizičnom što se moglo vidjeti i po pojačanim policijskim snagama danas u Zagrebu. No većina od 300 pristiglih Rusa tijekom dana je ostala u hotelima. U cijelom gradu naišli smo na tek dvije grupe Spartakovih navijača, dok su Dinamova obilježja bila još rjeđa.

'Obje momčadi su dobre tehnički, koliko znamo, ali nadamo se da će Spartak slaviti, jer smo mi navijači Spartaka', rekao je jedan ruski navijač.

Najzanimljiviji od Rusa je Jevgenij koji je doletio iz daleke Kamčatke. 10 sati leta do Moskve i onda s ostalim navijačima za Zagreb...

'Već sam išao dva ili tri puta gledati Spartak u Europu.'

Druga grupica Rusa imala je problema sa nazivom Dinamovih navijača, a kako domaće navijače pozdravlja jedna lijepa ruska navijačica pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider