Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Hrvatska ostala bez pobjede: Velšani šokirali prepuni Poljud u sudačkoj nadoknadi!
Nogomet

Bandić, policija, Dinamo, HNS i Državno odvjetništvo o sigurnosti

PU zagrebačka ugostila je brojne zainteresirane strane kako bi raspravljali o temi 'Sigurnost prije, za vrijeme i nakon športskog natjecanja'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ističe da se svi sudionici jučerašnjeg sastanka odlučno zalažu za proaktivno djelovanje i sinergiju svih kao doprinos većoj sigurnosti prije, za vrijeme i nakon športskog natjecanja. 

Također, dodaje se svi sudionici tog sastanka zalažu se za još jaču suradnju svih subjekata zaduženih za sigurnost na sportskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon njih, za veću preventivnu aktivnost, usmjerenu represiju te aktivno sudjelovanje svih u postupku prijedloga, izmjena i dopuna zakonskih propisa.

Osim toga, suglasni su da je potrebno usuglašavanje i osiguranju boljih uvjeta na športskim objektima i ispunjavanju obveza vlasnika ili korisnika športskih objekata, a dogovorena je nužnost veće suradnje i međusobnog dijaloga policije, klubova i navijača, priopćio je danas PUZ.

Sastanku su nazočili načelnik PU zagrebačke Branko Peran sa suradnicima, načelnik Uprave policije u Ravnateljstvu policije Zoran Ničeno sa suradnicima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, te predstavnici HNS-a, NK Dinamo, zagrebačkog Centra za socijalnu skrb i zagrebačkog Općinskog državnog odvjetništva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider