Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Arsenal navijačima: Čuvajte se Rominih huligana!

Zbog radikalnih Rominih ultrasa, huligana koji često tuku gostujuće navijače, Arsenal je objavio proglas u kojem objašnjava svojim fanovima u kojim dijelovima Rima nije preporučljivo šetati, a također preporučuju da se nigdje ne kreću sami ili u manjim grupama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rim bi 27. svibnja trebao ugostiti finale Lige prvaka, no to je pod velikim upitnikom. Zbog agresivnih domaćih navijača koji prave probleme UEFA namjerava oduzeti domaćinstvo Vječnom gradu, ako se ponovi još jedan incident tijekom europskih natjecanja.

U Arsenalu su svjesni opasnosti za njihove, inače miroljubive navijače, pa su ih odlučili upozoriti nek se klone mosta Ponte Duca D'Aosta i drugih mjesta na kojima su navijači Manchester United prošle godine dobili batina.

Topnici će ponuditi navijačima autobude koji će ih voziti na stadion i s njega.

'Ako putujete samostalno budite svjesni da ste u opasnosti. Klonite se Piazze Flaminio, mosta Ponte Duca D'Aosta i Campo De Fiori,' upozoravaju iz Arsenala.

>> Wenger: Eduardo vjerojatno u sastavu protiv Rome

Navijači Topnika bit će nakon utakmice dva sata zadržani na stadionu dok policija ne osigura područje. U Rim bi trebalo doći preko 3 tisuće navijača iz Engleske, od kojih će samo 330 putovati službenim autobusima kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider