Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Modrić: Bit ćemo pravi

Novo pojačanje engleskog premier ligaša Tottenhama, Luka Modrić izazvao je najveću pažnju kod skupine engleskih novinara koji prate hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj. No usprkos "otočkom presingu" Luka je smireno na pitanja odgovarao na hrvatskom jeziku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Još nisam spreman odgovarati na pitanja na engleskoj," priznao je. Modrića su vodeći europski stručnjaci proglasili ključnim igračem hrvatske vrste, no bivši igrač zagrebačkog Dinama smatra kako će ključ hrvatskog uspjeha biti u kolektivu.

"Kolektiv je naša najjača strana," kazao je te dodao: "Biti ćemo pravi kada će to biti najpotrebnije. Luka se osvrnuo i na vlastiti igru i očekivanja.

"Posve sam spreman i mirno dočekujem prvu utakmicu. Očekujem da ćemo igrati na visokom nivou.

Dio novinara je zanimalo zašto je potpisao ugovor s Tottenhamom prije početka EP-a kada je odličnim igrama u Austriji i Švicarskoj mogao "podebljati" svoju cijenu.

"Tako smo odlučili i ja i moj klub. Želio sam pitanje nastavka karijere riješiti prije početka prvenstva kako bi se maksimalno posvetio reprezentaciji i zbog toga sam miran," naglasio je Modrić dodavši kako su mu za vrijeme boravka u Londonu prilazili navijači Tottenhama kazavši kako će sada na EP-u imati koga pratiti i bodriti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider