FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrvatska MMA liga

Zelg pozvao Puljane: 'Skidamo Ban Team s trona'

Prve sezone Hrvatske MMA lige 2012. uvjerljivo najbolji klub bio je pulski Trojan Zelga Galešića.

Kvalitetom su se tada nametali i borci hrvačke legende Bernarda Bana. No, MMA sezone 2012. premoć su ipak pokazali Zelgovi 'Trojanci', a David Vasić je čak tada zaradio nadimak 'Ban hunter'.
Druge sezone Hrvatske MMA lige 2013., Ban je definitivno uzvratio udarac i doslovce pokorio MMA ligu – Pejić, Mijatović i Batinić senzacionalno su se okrunili pojasom prvaka u svojim kategorijama.

Iako prijatelji i suradnici u hrvatskoj MMA repki, Zelga i Bana prati zdravo sportsko rivalstvo koje je uvelike pridonijelo rastu kvalitete mladih hrvatskih boraca, a taktičko nadmudrivanje ove dvojice stručnjaka slobodne borbe možemo očekivati i u sezoni 2014.

Tko će odnijeti klupske pobjedničke bodove imat ćemo priliku vidjeti već u prvoj borbi MMA lige na eventu osmine finala ovu subotu u Puli. Nakon uvodnih revijalnih borbi, MMA spektakl otvaraju Milan Aščerić (Trojan Pula) i Hrvoje Stepić (Ban Team).

''Volio bi da navijači dođu u što većem broju da vide kako napokon skidamo Ban Team sa trona'', poručio je Zelg Galešić.

Pored Milana Aščerića u lakoj kategoriji, u kavezu pulske dvorane Mate Parlov nastupit će i Tonči Peruško u kategoriji do 77kg.

''Tonči Peruško je po mom mišljenju nesuđeni prvak MMA lige. Ovo će mu biti treća sreća, ovaj put ide na sve ili ništa. Tonči poraze ne uzima srcu, on nema previše emocija, više je hladan tip. I uvijek grabi prema naprijed. Saša Božić je respektabilan protivnik, ali ipak mislim da će u tom meču presuditi iskustvo Peruška. Drugi moj borac, Milan Aščerić koji se bori u najlakšoj kategoriji, nalazi se u životnoj formi. Puno smo radili na njegovoj prehrani. Milan ove sezone ima sjajnog sparing partnera Patricka Perešu koji je ove godine ustupio mjesto Aščeriću u MMA ligi. Pereša će pokušati ostvariti internacionalnu karijeru, pa ćemo vidjeti. Moji dečki u Puli idu na pobjedu, druge opcije nema'', izjavio je Galešić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati 22. veljače u dvorani Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21.30. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Hrvatska MMA liga, prva osmina finala:

Do 70 kg:
Milan Aščerić (Trojan Pula) - Hrvoje Stepić (Ban Team)
Erhan Ameti (Prime Poreč) - Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)
Oliver Sudac (Werdum Team) - Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Do 77 kg:
Tonči Peruško (Trojan Pula) - Saša Božić (UFK Kutina)

Do 84 kg:
Tadija Majić (Istarski borac) - Miroslav Čevra (UFK Kutina)
Baldo Perak (UFC Gladiator) - Matej Jurin (Leon Gym)
Josip Perica (Ban Team) - Antonio Bičanić (MMA Team)

Do 93 kg:
Kristian Perak (UFC Gladiator) - Milan Vinčić (MMA Team predator)

Revijalne borbe:

Do 66 kg
Ivan Pareman (Prime Poreč) – Misdlav Major (UFK Novi Zagreb)

Do 70 kg
Luka Jarc (Prime Poreč) – Sebastijan Emini (UFK Novi Zagreb)

Do 77 kg
Ivan Bilić (Trojan Pula) – Tomislav Ceronja (KBK Vrapče)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider