FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC 13

Wolf nakon brutalnog nokauta: Žao mi je Saše, ja sam zapravo dobar tip!

Ruben Wolf je na netom održanom FFC-u 13 u Zadru svladao Sašu Milinkovića i tako znatno popravio dojam iz prvog dvoboja u Final Fight Championship promociji koji je odradio protiv Dubrovčanina Ante Delije prošlog mjeseca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meč u Zadru nije počeo ništa bolje za njega jer ga je Osječanin vrlo brzo srušio na parter i odvukao u vode gdje se Nijemac tako dobro ne snalazi. No, "Viking" je uspio izdržati prvu rundu bez previše pretrpljene štete. U drugoj rundi kao da smo gledali neka dva druga borca. Milinković je potpuno ostao bez snage, a Wolf je izgledao svježe i poletno, kao da je dvoboj tek započeo. Sve je rezultiralo "traljavim" pokušajem rušenja što je Nijemac iskoristio za brutalan "soccer kick" i težak nokaut. Nasreću, Milinković je dobro i već sada kuje planove za što skoriji povratak u ring.

Koliko je ovo slavlje značilo Rubenu Wolfu, moglo se vidjeti prema njegovim prvim reakcijama. Toliko je bio uzbuđen da gotovo nije bio u stanju poslati poruku svojoj obitelji kako bi ih obavijestio da je pobijedio. Ruke su mu se tresle kao grančice. Nakon što su se emocije smirile, Nijemac je dao kratku izjavu za medije...

"Užasno sam sretan što sam pobijedio. Puno mi to znači jer, da... To znači i da ostajem u FFC-u. Ali žao mi je što je tako ispalo sa Sašom. Kad sam ga udario još je koju sekundu ostao na koljenima, nije odmah pao. Stigao sam ga još jednom udariti nogom no u njegovu sam pogledu vidio da mu nije dobro i da će se srušiti. Zapravo, ja sam dobar tip! No žao mi je Saše. Nadam se da će mi sada FFC omogućiti revanš protiv Delije", poručio je Wolf.

Koliko je izgledan revanš protiv Delije, za sada nije poznato, no sasvim je izgledno da će Nijemac ostati dio FFC rostera. Pogotovo nakon ovakvog nokauta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider