FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bit će tu još svega

VIDEO Silva žestoko odgovorio Filipoviću: Ovakve uvrede još nismo čuli

Wanderlei Silva obrušio se na Mirka Filipovića ne birajući riječi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović oštro je prokomentirao odustajanje Wanderleia Silve od njihove borbe na Rizin World Grand-Prix-u, a Brazilac mu je još žešće odgovorio u video poruci.

Cro Cop nije dobro primio vijest o otkazivanju borbe. Filipović je bio razočaran te je na svom Facebook profilu javno popljuvao legendarnog borca.
''Nije me razljutilo, više sam razočaran. A sad zašto je došlo do toga... Jedna od neprovjerenih informacija je da je došlo do nestanka 'hrabrina'. To su one tablete za hrabrost, koje licencirano proizvodi i Pliva pa sam zamolio jer mogu poslati par kutija da se malo predozira'', u šali je izjavio Filipović za Dnevnik Nove TV te u ozbiljnijem tonu dodao:

''Ljuti me zato što je doveo u neugodnu situaciju mene i organizatora Rizina. Mi sad moramo naći zamjenskog protivnika, neko respektabilno ime. A to je sad sve na knap, pitanje je tko će pristati. Mislim da je to nekorektno i neprofesionalno s njegove strane, a i kukavički. Trebao je reći da nije za to i da se neće boriti. Navodno je, koliko sam čuo, velike prste u tome imala njegova žena koja je liječnica po struci. Ona se vjerojatno boji neke trajne ozljede'', kazao je Filipović.

Wanderlei Silva se javio, ponudio svoju verziju priče i obrušio se na Cro Copa. Kaže da glavni razlog oporavak ozljede.
„Nisam se uspio sto posto oporaviti i spremiti za borbu, a ja sam profesionalac i nikada se ne bih borio nespreman.“

Brazilac je potom napao Filipovića:
„Taj Hrvat, Mirko Cro Cop, preda mnom me je nazvao najboljim na svijetu, legendom, a iza računala je počeo govoriti sranja o meni.“

„Mirko, kakav si ti čovjek? Što mi ne kažeš to u lice? Jesi li ti muškarac samo iza tipkovnice? P......! Uskoro ćeš dobiti što zaslužuješ. Kukavico, znam kako ću te uhvatiti i znam da me se bojiš“, ispalio je među ostalim Brazilac.

Što je sve rekao pogledajte u videu. Ne sumnjamo da će mu Filipović vratiti istom mjerom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider