FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sami Berik

'Vidjet ćete što je turska odvažnost, želimo vrh Euro MMA lige!'

Sportska velesila Turska ima jednog predstavnika u prvom krugu Europske MMA lige.

U kategoriji do 70 kg za tursku nacionalnu MMA vrstu nastupa Sayit Huseyin Arsanaliyev, a protivnik će mu biti Makedonac Djore Stojanov. Ždrijeb je izborom Makedonca i Turčina pridonio da se razbuktaju stare 'strasti Orijenta', a baš će njih dvojica imati priliku otvoriti večer MMA spektakla 8. veljače u Ciboni.

''Pripreme za mog borca idu sjajno. Privilegija je biti u prvom krugu i baš imati prvu borbu te tako otvoriti ovaj veliki turnir. Sayit je odličan u stojci, i jako vješt u parteru. Iako bi on skromno rekao da je 'samo dobar'. Nemamo informacija o njegovom protivinku, a pretpostavljam da ni on ne zna puno o Sayitu. Tako da je to fer za obojicu, i jedan i drugi će morati biti spremni na sve i dati sve od sebe. Vjerujem da će naš protivnik biti 'gladan' pobjede jer se bori na tako velikom eventu i još predstavlja boje svoje zemlje. Sayit će osjetiti gdje treba prenijeti borbu da bi došao do pobjede. Uvjeren sam da će Arsanaliyev savladati ovu prvu prepreku i nadam se jako dobroj borbi koju će pružiti gledateljima. Za dobar meč je potrebno dvoje'', ispričao je turski izbornik Eiro MMA lige Sami Berik.

Turska srčanost i odvažnost dobro je poznata, bit će zanimljivo vidjeti što će mladi Sayit Huseyin Arsanaliyev pokazati u MMA kavezu Cibone.

''Sa sigurnošću mogu potvrditi da će turski borci ponuditi mnogo akcije u svojim strastvenim i odvažnim borbama! Svaki od njih je jedva čeka da uđe u kavez, pokaže što zna i sva petorica žele vrh Europske MMA lige. Niti jedan od njih neće se zadovoljiti s drugim mjestom. Ovaj event je privukao veliku pažnju, što još dodatno pojačava važnost kod nastupa svakog od boraca. U Zagrebu će biti vatreno, vidjet ćete što je turska odvažnost'', poručuje Sami Berik.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na OYO.hr. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Europska MMA liga, 08.02. – fight card

Do 70 kg

Gjore Stojanov (Makedonija) – Sayit Huseyin Arsanalyiev (Turska)
Filip Pejić (Hrvatska) – Rikki Fortuna (Ujedinjeno Kraljevstvo)
Benko Laszlo (Mađarska) – Pavel Kozlowski (Austrija)

Do 77 kg

Marvin Vettori (UK) – Radovan Uškrt (Slovačka)
Uroš Jurišić (Slovenija) – Enrique Marin (Španjolska)

Do 84 kg

David Vasić (Hrvatska) – Peter Guzsvan (Mađarska)
Jordi Vinyals (Španjolska) – Slobodan Janković (Srbija)
Peter Čapković (Slovačka) – Adam Mutaliev (Belgiija)

Do 93 kg

Tomislav Spahović (BiH) – Petr Ondruš (Češka)
Marc Vlieger (Belgija) – Edu Cuenca (Španjolska)

+ 93 kg

Viktor Vasić (BiH) – Stefan Krajči (Slovačka)
Adrian Gashi (Austrija) – Gurhan Degirmenci (Nizozemska)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider