FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
American Top Team

VIDEO Prvi u ovom dijelu Europe: Zavirite u MMA centar u Zagrebu

Nakon pobjede Cro Copa nad Gonzagom, još jedna dobra vijest za svijet hrvatske slobodne borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Zagrebu je otvoren American Top Team, svjetski poznati trenažni centar koji okuplja čak 45 UFC boraca, a njihovi treneri radit će i s našim borcima.

Marcos Conan Silveira, osnivač je najpoznatnijeg svjetskog kampa slobodne borbe, u kojem u 60 dvorana diljem Amerike i svijeta treniraju brojne velike zvijezde UFC-a. Jedna takva otvorena je konačno i u ovom dijelu Europe i to u Hrvatskoj.

"Svi znaju za Cro Copa i Pokrajca, no dolaze novi talenti i bit ćete ponosni što ih imate. Hrvatska definitivno ima puno za ponuditi", ističe Silveira.

Programi koje nude su zapravo puno širi od slobodne borbe: "Ako želite biti borac morate zdravo živjeti. No zapravo želimo ponuditi ljudima programe oko kickboksa, kondicije, razvoja snage i ne samo na profi razini."

"Kad dođeš na trening American Top Teama u Miamiju, imate 40-50 profi boraca svih kategorija. Tako da je jako lako pripremiti se, težak je trening, no puno se lakše pripremiti nego kod nas", kaže hrvatski borac Igor Pokrajac.

Učenje od najboljih trenera pozivnica je očito i susjednim zemljama: "U Sarajevu gdje ja živim i treniram, ajmo reći da su uvjeti dobri ali ovakve uvjete nemam. Iz ovog kampa se mogu lansirati svugdje dalje u Europu i svijet naravno", priznaje Tomislav Spahović.

I oni neafirmirani sada više nemaju alibi oko nedostatka uvjeta, a oni najbolji i najperspektivniji mogli bi tako brzo dobiti pozivnicu i za UFC.

"Rekao bih, ne za nekoliko godina nego uskoro", optimistično će Conan Silveira.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider