FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
iznenađenje večeri

VIDEO Objasnio nokaut: 'Došlo je do trzaja vrata, utrnuo sam od glave do pete!

Treći event FFC-a u Ljubljani u svega godinu dana ponudio je gledateljima pravi spektakl.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijetko kad se na jednom eventu može vidjeti toliko pobjeda nokautom, a na žalost hrvatskih fanova jedno od neugodnijih iznenađenja bio je rezultat iskusnog Hrvata Stipe Bekavca. Marcin Prachnio potvrdio je da je vrlo neugodan borac te je nakon slavlja protiv Bože Mikulića u Zadru, ovog puta uspio stići do vrlo brze pobjede i protiv Bekavca.

"Istina da je moj meč bio najveće iznenađenje FFC-a 14, a do toga je došlo zbog nečega što je i mene iznenadilo i to je bacilo cijelu moju taktiku u vodu", rekao je Bekavac na početku razgovora za Fight Site.

"Oni koji detaljnije prate moju karijeru znaju da sam ja imao problema s vratnom kralježnicom u prošlosti i dijagnosticirana mi je 'discus hernia' nakon jedne prometne nesreće. To sam odavno zaliječio i bio sam siguran da je ta ozljeda daleko iza mene. No, u ovom meču tijekom rušenja je došlo do trzajne ozljede vrata i odmah tog trenutka meč je postao jednosmjeran za mene, utrnuo sam od glave do pete."

"Čak sam u tom trenutku pomislio da sam dobio neki udarac protivan MMA pravilima, ali nakon što sam pregledao snimku shvatio sam što se dogodilo. Glava mi je bila bistra, ali tijelo me nije uopće slušalo. To je osjećaj koji ne bih poželio nikome. Nakon toga ostalo mi je tek da nekontrolirano pokušam spasiti živu glavu, jer za pravu obranu više nije bilo mogućnosti, postao sam praktički kanta za napucavanje. Još je dobro i završilo kako je moglo s obzirom na moje stanje u tom trenutku", pojasnio je opatijski borac.

Kakvi su planovi za dalje nakon ove borbe?

"Što se mojih daljnjih planova tiče, čeka me magnetska rezonanca vrata i onda terapija. Nakon detaljnijih pregleda znat ću što mi je raditi s medicinske strane, ali što se tiče mečeva, prvo želim biti zdrav, a kad bude tako onda se vraćam u igru. Nadam se da ću što prije biti spreman za sljedeće izazove. Pomirio sam se s ovim porazom i gledam samo prema naprijed."

Postoji li još uvijek želja za okršajem protiv Sakare?

"Ja svoje želje teško mijenjam. No, sad mi je prioritet potpuno se oporaviti, da se ne bi dogodilo nešto slično kao u ovoj borbi, a onda idemo dalje!", rekao je optimistično Bekavac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider