FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
novi početak

VIDEO Nokuat u debiju: Najbolji kick-boksač svijeta napokon ušao u MMA kavez!

Nizozemac Rico Verhoeven tehničkim je nokautom završio svoj debi u MMA-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji kick-boks borac današnjice, Rico Verhoeven odradio je svoju prvu MMA borbu u velikom stilu. Tehničkim je nokautom slavio protiv još jednog udarača, Viktora Bogutzkog u prvoj rundi borbe na rumunjskom RFX 20 eventu u Sibiu.

Prvi protivnik sjajnog Nizozemca također stiže iz kick-boksa pa nije imao težak zadatak. Mogao je pokazati hrvačke sposobnosti protiv suparnika kojem takav stil također nije blizak. Verhoeven je preuzeo inicijativu i srušio protivnika te ga na kraju polako dovršavao u dominantnoj poziciji razornim udarcima. Sudac je prekinuo borbu nakon što se ruski borac više nije aktivno branio.

Podsjetimo, prošle je godine postao najbolji teškaš današnjice kada je u Chicagu osvojio Glory Heavyweight World Championship slavivši u finalu protiv Rumunja Daniela Ghițe.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Verhoeven napredovati u MMA-u nakon što je pokorio svijet kick-boksa. Sigurno da ćemo udaračka tehnika donijeti puno nokauta, ali znamo da kick-boksači ne prolaze dobro ukoliko se ne prilagode slobodnoj borbi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider