FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Umirao od smijeha

VIDEO Cro Cop sjajno raspoložen: Naježio sam se kad sam vidio njih dvojicu

Još je samo jedan dan ostao do velikog revanša Mirka Filipovića i Satoshija Ishiija u Tokiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu već od 11 sati na OYO.hr možete gledati prijenos iz Tokija u kojem ćemo vidjeti novi okršaj za pojas IGF organizacije između Cro Copa i Satoshija Ishiija. Borbu možete pogledati navečer i putem malih ekrana na Novoj TV!

'Japanci ne mogu vjerovati u kakvoj je Mirko formi i misle da Ishii nema nikakve šanse'

Fedor stiže gledati Cro Copa, ali se Mirku neće svidjeti ova izjava

Mirko je u japanskoj prijestolnici odradio press konferenciju s izazivačem i bivšim prvakom Ishiijem kojem je hrvatski borac uzeo pojas prije svega četiri mjeseca na istom mjestu. Kao goste je organizator Antonio Inoki pozvao MMA legende Fedora Emelianenka i Wanderleija Silvu, uz Mirka kultne likove nekadašnjeg Pridea.

''Naježio sam se sav kad sam njih dvojicu vidio. Sjetilo me one dane starog Pridea. Baš mi je bio poseban osjećaj. Nisam shvatio što su potpisali, kao neki svjedoci borbe, odradili smo poslije odličan trening'', otkrio je Cro Cop fanovima putem tradicionalnog video javljanja fanovima s putovanja.

''Dvorana je bila vrhunska, samo za profesionalne borce. No, nismo mogli naći mjesto za tuširanje. Morali smo se spuštati nekoliko katova onako u gaćama. I na kraju nađemo tuševe s nekim kantama za sjesti. Prvi put sam se tako sjedeći tuširao'', pričao je Mirko iz kreveta i dodao:

''Želim se zahvaliti svima koji mi šalju poruke, ali ne mogu svima odgovoriti. Stvarno, hvala vam svima, sve ja to pratim.''

Mirko i Stipe Drviš su potom počeli prepričavati dogodovštine sa svojih putovanja na borbe. Bivši boksač je s nekoliko priča nasmijao Cro Copa do suza. Pogledajte u videu što ga je toliko oduševilo….

Hoće li Cro Cop opet pobijediti Ishiija (Nova TV i OYO, srijeda)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider