FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prekid u drugoj rundi

VIDEO 29. pobjeda Cro Copa u karijeri: Evo što je Pokrajac rekao na udarac laktom

Mirko Filipović zabilježio je 29. pobjedu u karijeri u slobodnoj borbi. U Tokiju je svladao japansku borilačku zvijezdu i bivšeg olimpijskog pobjednika u džudu, Satoshija Ishiija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meč je prekinut sredinom druge runde jer liječnici nisu dopustili Japancu nastavak borbe.

VIDEO Cro Cop pobijedio Ishiija prekidom zbog krvarenja: 'Hvala Hrvatima i Japancima'

Cro Cop nakon pobjede otkrio na što ga je podsjetio ovaj uspjeh

Satoshi Ishii ušao je u ring s pojasom IGF prvaka i predao ga osoblju, da mu ga nakratko pričuvaju. I to je bilo posljednji put što ga je dodirnuo.

Filipović, hitar, lagan, fizički jako dobro spreman, postavio se autoritativno i krenuo svojim omiljenim boksačkim stilom. Brzi Japanac vrebao je priliku da borbu spusti u parter i uspio nakon jednog udarca uhvatiti Cro Copovu nogu. Dobio je što je želio, a to je zapravo bio početak njegova kraja.

Naš borac dobro je blokirao sve Ishiijeve pokušaje udaranja u glavu. Dok se protivnik namještao u bolju poziciju, Mirko je dočekao šansu, udario Japanca laktom, na dopušten način, i rasjekao mu čelo. Od toga trenutka bilo je jasno kako će Satoshi Ishii teško izdržati još 12 minuta u ringu.

''Nisu dozvoljeni samo vertikalni udarci laktom, ali udarci laktom dok je borac na podu ili dok se brani su dozvoljeni'', objasnio je Pokrajac.

U drugoj rundi Mirko je iz stojećeg položaja kontrolirao borbu i boksačkim tehnikama prolazio povremeno kroz Japančev gard. Svako malo bilo je posla za liječnika, a onda su sudac u ringu, Japanac Wada i dežurni liječnik odlučili da sve to više nema smisla. Ishii ne može dalje, meč se prekida, Mirku pobjeda.

29. pobjeda u MMA karijeri! Lijep poklon za skorašnji 40. rođendan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider