FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Čeka ga nokaut'

Veliki revanš na Staru godinu: Cro Cop se vraća u Japan završiti priču zauvijek!

Mirko Filipović borit će se na Staru godinu sa Satoshijem Ishiijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je nedavna borba Cro Copa i Satoshija Ishiija doslovce završila u krvi, već je dogovoren revanš posljednjeg dana 2014. godine. Japanac je tada ljutit napustio ring jer je sudac prekinuo meč zbog njegove posjekotine na glavi, smatrao je Ishii da se još mogao oduprijeti Mirku.

Mirko je putem svoje Facebook stranice najavio kako se vraća u Tokio završiti s Ishiijem kojem je uzeo naslov IGF prvaka.

"Potvrđen je meč protiv Ishiija za Novu godinu, prije dva dana sam sve dogovorio. Profesionalac sam i borim se u borbama koje moj poslodavac odredi - a u pitanju je ista meta i isto odstojanje, kod Inokija za Novu godinu. Je li to Ishiijeva želja ili pritisak navijača - ne znam, ali znam da to nije mudra ideja'', napisao je Cro Cop.

"Respektiram njegov samurajski duh, no mislim da će još gore završiti nego u prvoj borbi jer ću biti potpuno spreman. Ovaj puta ga čeka nokaut, isprobao sam ga i znam što može, pa će tako i borba proći bez nervoze uz još manje stresa. Poštujem ga - mlad je, opasan, gladan pobjede i revanša, ali će ishod biti isti. To je moj stav i bit ću spreman. Ako mu je to ta presudna borba, neće se baš isprofiltrirati.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider