FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
superfinale mma lige

Vasić: MMA repka je povijesni trenutak za borilačke sportove u Hrvatskoj!

Prošle sezone Hrvatske MMA lige, publika je imala priliku upoznati impresivnog parteraša koji borbe završava u prvoj rundi - Davida Vasića iz Pule.

Slijedom ždrijeba, protivnici su mu mahom bili iz Ban Teama, a treći kojeg je porazio u finalu srednje kategorije bio je Antonio Mijatović. Vasić je tako stekao opravdani nadimak Ban hunter i osvojio pojas prvaka u sezoni 2012. Ove godine, Mijatović je pokazao da mu nema ravnog i u superfinalu, 7. prosinca, u kavezu Cibone čeka baš Vasića. Spektakl zagarantiran.

''Ja na tu borbu gledam kao i na svaku drugu. Četiri mjeseca sam u intenzivnom treningu. Od početka smo znali da je Mijatović lagani favorit, tako da me veseli ta borba. Sto posto sam spreman, ozljeđen nisam, čiste sam glave'', smiren je David Vasić.

Njegova zadnja borba bila je na FFC-u i tada je ubilježio poraz jer je kako kaže bio 'više posvećen svom djetetu, nego treningu'. Što je dokaz da MMA borci nisu fanatici koji samo udaraju u vreću, već mogu biti i brižni očevi.

''U toj borbi sam se borio u kategoriji do 81 kg, što nije moja prirodna kilaža. Ali, zapravo da budem iskren, tada sam dobio dijete, više sam bio posvećen svojoj obitelji. No sada sam apsolutno spreman, sada se baš osjećam moćno! Bilo bi super kada bi ušao u MMA repku, to je povijesni trenutak za borilačke sportove u Hrvatskoj. Uzbuđen sam oko cijele te priče s Europskom MMA ligom. Bilo bi super iskoristiti tu šansu. U subotu očekujte borbu za pamćenje'', ispričao je Vasić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:
Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider