FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo Nova Tv i Oyo

Cro Cop odletio na spektakl: Spreman je za revanš!

Mirko Filipović borit će se na Glory 17 spektaklu u Los Angelesu protiv Jarrella Millera, a meč ćete moći vidjeti UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveći svjetski kick-boks spektakl stiže u Kaliforniju. Jedna od glavnih zvijezdi Glory 17 priredbe je i Cro Cop koji će se još jednom boriti protiv Amerikanca Jarrella Millera. Njega je Mirko pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca prošle godine na finalu K-1 World Grand Prixa u Zagrebu.

Miller je tako dobio priliku za veliki revanš nakon što su borbe protiv Cro Copa morali otkazati Pat Barry i Sergej Kharitonov. Bit će to prva Mirkova kick-boks borba od kontroverznog poraza na Glory spektaklu u Zagrebu.

''Standardno sam se pripremao iako je teže bilo naći sparing partnere s obzirom na promjene protivnika'', rekao je Mirko našoj ekipi na polasku za Los Angeles.

Cro Cop kaže kako ne smatra da je Miller u prednosti jer je borba u SAD-u, ali je ponovio kako mu sve teže padaju putovanja na drugi kraj svijeta. Miller je poznat kao ljubitelj 'thrash talka' uoči borbe.

''On je odličan boksač. Mlad je, željan slave, novca i uspjeha. Od tud takvo ponašanje. Mislim da je OK lik, nakon borbe u Zagrebu došao je u svlačionicu i bio sasvim normalan. Taj poraz mu je jedini u karijeri, pravi je teškaš'', komentirao je svog suparnika Mirko.

Borbu Cro Copa i Jarrella Millera gledajte UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr u noći sa subote na nedjelju od 2.30.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider