FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Blizu Hrvatske!

UFC potvrdio Mirkovu želju: Veliki revanš Cro Cop – Gonzaga u Poljskoj!

Kao što se i predviđalo, Cro Cop je dobio priliku za veliki revanš Gabrielu Gonzagi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga naći će se 11. travnja u kavezu UFC-a nakon osam godina! UFC je donio logičnu odluku i spojio borce čiji je meč 2007. šokirao borilački svijet. Bila je to i Mirkova velika želja jer prije kraja karijere želi vratiti Brazilcu za onaj spektakularni nokaut 'high-kickom', koji je inače Mirkov zaštitni znak.

Mirkova dodatna runda: Od 'prestani se sramotiti' do povratka među elitu

VIDEO Cro Cop: Prije je bio motiv isključivo novac, a sada želim samo pobjedu!

Bit će to jedna od dvije glavne borbe na UFC Fight Night spektaklu u Krakovu, prvom eventu UFC-a u Poljskoj. Recimo i kako ovaj južni poljski grad nije predaleko od Hrvatske pa vjerujemo kako će mnogi Mirkovi navijači pohrliti gledati moguću osvetu uživo.

Gonzaga je u posljednje dvije borbe ubilježio dva poraza, od Stipe Miočića i Matta Mitrionea. Prije toga nanizao je dva nokauta, protiv Shawna Jordana i Davea Hermana. Sada mu treba nova pobjeda protiv Mirka kako ne bi bio doveden u pitanje njegov ostanak među MMA elitom.

Gonzaga nakon davne pobjede protiv Mirka nije imao neki zvučni 'skalp' u UFC-u, možda ona pobjeda protiv Bena Rothwella. Od Brazilca su redom bolji bili Randy Couture, Fabricio Werdum, Shane Carwin, Junior dos Santos, Brenadan Schaub, Travis Browne...

Mirko Filipović u ponedjeljak UŽIVO odgovara na pitanja čitatelja GOL.hr-a!

Cro Cop ovog ponedjeljka gostuje UŽIVO u našoj emisiji 'S gola na GOL.hr' u kojoj će odgovarati na pitanja naših čitatelja. Svoje pitanje Mirku možete u sljedećim danima postaviti na našoj Facebook stranici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider