FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bernard Ban:

'Treba mi sjesti vijest o prijenosu na Eurosport Asia, to je kao sedmica na lotu!'

Završeno je službeno vaganje Hrvatske MMA lige. Nije bilo problema po pitanju kilaže, svi borci, i prošlogodišnji i ovogodišnji prvaci prošli su vagu, tj. zadovoljili dozvoljenu kilažu po kategorijama.

Borci su bili zadovoljni odlukom organizatora da vaganje održe dan prije eventa, a i imali su priliku vidjeti raskošni pojas prvaka kategorije Hrvatske MMA lige. Ni treneri nisu odoljeli da ga ne isprobaju.

Sve je spremno za spektakl superfinala MMA lige u Ciboni, borci jedva čekaju 'uletjeti' u kavez. Većini još izgleda nestvarna činjenica prijenosa na Eurosport Asia u 62 države svijeta. Dečki s Trešnjevke ili Dubrave gledat će se u dalekoj Australiji primjerice, zvuči filmski nestvarno. Napokon jedna dobra priča iz Hrvatske. Na povijesni prijenos jedne domaće lige osvrnuo se legendarni hrvač i trener Bernard Ban.

''Moja očekivanja od ovog superfinala su da će biti jednako napeto kao i finale, ako ne i još zanimljivije. Očekujem da moji dečki pobijede atraktivno kao i uvijek. Uvjeren sam da će sve borbe biti sjajne. A, što se tiče informacije da prijenos ide na Eurosport Asia, to je nevjerojatna vijest! Treba mi sjesti ta informacija, to je kao da sam dobio sedmicu na lotu! Još uvijek procesuiram tu moćnu vijest'', izjavio je Bernard Ban.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman - Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Zoran Đođ
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Revijalne borbe:

Do 55 kg: Dora Perjes (HUN) - Mellony Geugjes (NED)
Do 77 kg: Petar Šarac - Ivica Jakopić
Do 84 kg: Manuel Karić - Anđelko Kitić
Do 84 kg: Josip Perica – Josip Balentović
+ 93 kg: Željko Martinović - Ivan Vitasović

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider