FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zelg baš i nije presretan

Hrvati na velikane u MMA 'Ligi prvaka': Našima protivnici iz noćne more!

Hrvatska MMA liga u trećoj sezoni gostuje po Hrvatskoj…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gledatelji imaju prilike uživati u atraktivnim mečevima, posebno se pamti onaj Jakoba Kosića i Saše Drobca. Uskoro će i revanš…

„Iznenadio sam i sam sebe onom polugom koju sam napravio. Revanš će biti zanimljiv, Kosić je jedva čekao, a jedva čekam i ja, pogotovo jer se borimo u Makarskoj. Bit će vremena da se spremimo“, kaže Saša Drobac.

Premijerno ćemo u Zagrebu i Europi gledati i Europsku MMA ligu. Čak 16 zemalja sudjeluje sa svojim reprezentacijama. Filip Pejić, naš prvak do 70 kilograma bori se s Britancem Esijem Moradijem.

„Očekujem tvrde mečeve. Kvaliteta će naravno rasti kako će liga odmicati dalje. Nadam se da ćemo postati prvaci u svakoj kategoriji“, priča izbornik Velike Britanije, Tony Machado.

Anto Radman također ima teškog protivnika - Nizozemca Eltona Timmermansa. Nešto naklonjeniji ždrijeb, barem na papiru, dobio je David Vasić. Naš MMA reprezentativac do 84 kilograma bori se protiv Mađara Martina Kalucza. Mateju Batiniću protivnik je još jedan Britanac - Martin Lazart.

„Ždrijeb nas baš i nije mazio. Dobili smo jako teške protivnike. Imamo dva nastupa protiv Britanaca, koji dolaze iz najjačeg euro kampa London Shootfighters. Imamo i Nizozemca iz Golden Gloryja, tako da i nisam baš zadovoljan“, priznaje hrvatski izbornik Zelg Galešić.

Naš sjajni teškaš Dorijan Ilić favorit je protiv Čeha Viktora Pešta. Prva priredba europske MMA lige je u Zagrebu 8. veljače.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider