FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Najveća borba ikada!

Sve je dogovoreno: Mayweather i Pacquiao 2. svibnja u MGM Grandu

Stigla je i službena potvrda da će se borba dvojice najpopularnijih boksača današnjice, Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, dogoditi 2. svibnja u MGM Grand hotelu u Las Vegasu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više od pet godina navijači priželjkuju ovaj dvoboj koji će ući u povijest kao najskuplji sportski događaj svih vremena (u trajanju jednog dana), te koji će konačno dati odgovor na pitanje koji je borac vladar ove boksačke ere.

"Drago mi je da je sastanak s Mannyjem urodio plodom i da smo sklopili ovaj dogovor. Dati navijačima ono što žele - to je oduvijek bio moj cilj. Ovo će biti najveći događaj u povijesti našeg sporta", rekao je uskoro 38-godišnji Mayweather.

Spominje se da će oko 400 milijuna dolara biti u igri u ovom meču, a raspodjela novaca ići će 60:40 u korist američkog boksača, aktualnog branitelja naslova. Ljubitelji boksa koji će htjeti pratiti ovaj dvoboj putem televizije morat će izdvojiti čak 90 dolara, a oni koji imaju takozvani 'high definition' TV prijamnik i 10 dolara više!

"Sretan sam što Floyd i ja možemo pružiti navijačima borbu koju žele već godinama. Zaslužili su to. Bit će mi čast biti dio ovog povijesnog događaja. Borbu posvećujem svim navijačima diljem svijeta i, kao uvijek, nastojat ću donijeti slavu mojim Filipincima", rekao je Manny Pacquiao (36).

Mnogi ovaj dvoboj vide kao najveći boksački okršaj još od 8. ožujka 1971. godine i prvog ogleda Joea Fraizera i Muhammeda Alija, koji je bio proglašen 'Borbom stoljeća'!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider