FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'bolji sam'

VIDEO Miočić ponosno poručio: 'Napravit ću to za Cleveland i Hrvatsku'

Za manje od tjedan dana Miočića očekuje najvažnija borba karijere u kojoj će tražiti ono 'što mu pripada'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić priprema se za borbu svoje karijere u kojoj će protiv Fabricija Werduma loviti UFC pojas u teškoj kategoriji. Borba će se odigrati idućeg vikenda, u noći sa subote na nedjelju, u brazilskoj Curitibi.

Miočić ovih dana odrađuje posljednje intervjue i sponzorske obaveze, a u jednom od razgovora s UFC-ovom novinarkom Megan Olivi otkrio je za za koga će osvojiti naslov najbolje borca.

"Za svoj Cleveland i Hrvatsku. Zajedno ćemo uzeti pojas. Mi smo veliki radnici", poručio je Miočić, koji će do naslova morati pred Werdumovom brazilskom publikom.

"Uzbuđen sam zbog borbe za titulu, to je ono što želim. Može biti i na drugoj planeti. Mogli su mi reći da dođem na Sjeverni pol i ja bih bio tamo. Uzbuđen sam što sam dobio priliku kako bih svijetu pokazao najbolje od sebe. Smatram da sam bolji borac u svim aspektima. On je dobar na podu, razumijem to, no i ja sam također. Kondicijski sam bolje pripremljen, bolji sam boksač i pogađam iz boljih kuteva…Kada uđem u oktogon imat ću najbolju taktiku za koju neće biti spreman", rekao je Miočić.

Cleveland kao grad već 52 godine čeka neki veliki trofej u četiri najveća sporta u SAD-u (bejzbol, američki nogomet, hokej, košarka), pa je novinarku zanimalo može li Miočić barem malo utažiti tu glad?

"Napravit ću to za Cleveland i Hrvatsku".

* Hoćeš li dati LeBronu Jamesu (košarkašu Cleveland Cavaliersa i jednom od najboljih na svijetu) da primi u ruke tvoj pojas?

"Razgovarat ćemo o tome", zaključio je uz smiješak Miočić.

Američki borac hrvatskih korijena doživio je samo dva poraza u 10 borbi u UFC-u otkako je debitirao 2011. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider