FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Upoznat će fanove

Jedan od najboljih teškaša svijeta stiže upoznati hrvatske fanove!

Stipe Miočić će 3. kolovoza prvi put u životu posjetiti Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su jednom od najboljih MMA teškaša svijeta roditelji Hrvati, UFC-ova zvijezda je rođena u SAD-u te do sada nije imala prilike posjetiti domovinu svojih roditelja.

Već 4. kolovoza s početkom u 18 sati u organizaciji Fight Channela, Stipe Miočić će u Zagrebu odraditi konferenciju za medije gdje će se predstaviti hrvatskoj javnosti te će otkriti motive dolaska u Lijepu našu. 20 posebno odabranih Miočićevih fanova će dobiti šansu upoznati se i družiti se sa Stipom nakon press konferencije te će od Fight Channela na poklon dobiti potpisanu Miočićevu autogram kartu, potpisani poster s Miočićevim likom, kao i majicu specijalno dizajniranu za prvi Stipin dolazak u Hrvatsku.

Prema riječima njegovog menadžera Grega Kalikasa, Stipe želi upoznati svoju hrvatsku bazu fanova, želi se s njima družiti i saznati što više o domovini svojih roditelja. Nakon Zagreba, UFC-ov teškaš će otputovati u Karlovac, grad u kojem je rođena njegova majka, a zatim će se uputiti na Jadran. Miočićev otac, koji se prije nekoliko godina iz Amerike vratio u Europu, je rodom iz okolice Zadra te će mu on praviti društvo tijekom boravka u Hrvatskoj.

Stipe je trenutačno jedan od najboljih MMA teškaša svijeta koji izuzetno uspješno nastupa u najkvalitetnojoj svjetskoj borilačkoj promociji - UFC-u. Od potpisa ugovora za elitnu organizaciju, Miočić je ubilježio impresivnih šest pobjeda i tek jedan jedini poraz čime je njegov ukupni profesionalni učinak zaustavljen na 12:1. S obzirom na sjajne rezultate, Stipe je trenutačno rangiran kao sedmi teškas svijeta te bi se u sljedećem dvoboju trebao boriti ili protiv Juniora dos Santosa ili protiv Alistaira Overeema.

U slučaju još jednog velikog skalpa, može se očekivati da bi Miočić vrlo skoro mogao dobiti i šansu za naslov UFC prvaka što bi bilo planetarno dostignuće za ovog bivšeg Golden Gloves boksačkog šampiona. Unatoč profesionalnoj karijeri koja mu je već donijela slavu i novac, Miočić i danas radi kao vatrogasac u gradu Oakwoodu i medicinski tehničar u vatrogasnoj ekipi grada Valley Viewa na što je posebno ponosan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider