FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uskoro u Hrvatskoj

Stipe Miočić poslao poruku hrvatskim navijačima: Najbolji ste na svijetu!

Velika UFC-ova teškaška zvijezda Stipe Miočić 3. kolovoza prvi put u životu stiže u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki borac hrvatskih korijena je odlučio dva tjedna provesti u domovini svojih roditelja kako bi se upoznao s kulturom, tradicijom i običajima, upoznao hrvatsku bazu svojih fanova te se odmorio uoči jesenskog dijela UFC sezone i novih ispita u najkvalitetnijoj svjetskoj MMA promociji.

Miočić će u organizaciji Fight Channela 4. kolovoza održati press konferenciju u Zagrebu gdje će se predstaviti hrvatskoj javnosti te će se družiti s posebno odabranim fanovima. U ekskluzivnoj izjavi za Fight Site, Stipe je najavio dolazak i poručio - "Hrvatski fanovi su najbolji na svijetu!"

"Jako sam sretan i uzbuđen što ću napokon stići u Hrvatsku, upoznati zemlju gdje su mi rođeni roditelji te ću upoznati i družiti se s hrvatskim fanovima s kojima sam do sada komunicirao isključivo preko društvenih mreža", započeo je Stipe Miočić koji od dolaska u UFC ima impresivnih 6 pobjeda i tek jedan jedini poraz.

Sjajni rezultati su mu donijeli sedmo mjesto na službenoj UFC-ovoj rang ljestvici teškaša, ali i pregršt fanova te sljedbenika na Facebooku i Twitteru. Upravo je preko tih kanala do sada komunicirao s hrvatskim fanovima. To će se sada promijeniti...

"Dolazak u Hrvatsku mi stvarno mnogo znači jer sam već duže vrijeme planirao doći. To je moja domovina gdje su mi rođeni roditelji i zato mi je ovaj posjet vrlo bitan", dodao je Miočić.

Skromnost, profesionalizam i predanost poslu i sportu - upravo su to glavne karakteristike koje krase ovog bivšeg američkog Golden Gloves šampiona koji u oktogonu kombinira svoje boksačke kvalitete i hrvački background iz kojeg također dolazi. Iako u UFC-u zarađuje ozbiljan novac, Miočić i dalje radi svoj svakodnevni posao vatrogasca i medicinskog tehničara u vatrogasnoj ekipi.

Zamolili smo Miočića da na kraju pošalje poruku hrvatskim fanovima:

"Jedva čekam da vas što više upoznam. Hrvatski fanovi su najbolji na svijetu!"
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider