FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svjetski mediji zgroženi

Prenijeli baš svi: Sramota iz Hrvatske brzo obišla cijeli svijet

Ne stišavaju se reakcije na potez Vide Lončara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi relevantni svjetski mediji prenijeli su vijest o divljačkom činu kojeg je napravio 18-godišnji hrvatski boksač Vido Lončar.

VIDEO Skandalozni potez hrvatskog boksača: 'Što mu se desilo u glavi?'

VIDEO Osramotio Hrvatsku i završio u pritvoru: Boksač brutalno istukao suca! 

"Činilo se kao da sudac nešto govori Lončaru prije objavljivanja odluke kada ga je Hrvat udario i nastavio mlatiti na strunjači prije nego ga je netko od gledatelja izvukao iz ringa", piše New York Post.

"Očito iznerviran odlukom suca Lončar je usmjerio svoj bijes napadom na službenu osobu, a njegov protivnik je brzo pobjegao", stoji u Guardianu.

Slično rezonira i L' Equipe: "Sudac je hospitaliziran i ustanovljene su mu teške ozljede. Mladi Hrvat doživotno je suspendiran."

"Bio je to šokantni incident! Nakon kraja borbe mladi boksač se vratio u svoj kut, ali onda je srušio suca na pod te je krenula kiša udaraca. Snimka je pogledana na YouTubeu preko 200 tisuća puta", ističe ESPN.

Vijest se munjevitom brzinom proširila i do Australije: "Zbog divljačkog i brutalnog napada održana je hitna sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza, a Lončar je doživotno suspendiran", piše The Sydney Morning Herald.

O Lončarovom potezu pišu i Argentinci: "Sudac je dobio ogromne batine, a mladi boksač je završio svoju kratku karijeru", prenosi TyC Sports.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider