FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl 20. prosinca

Spektakularno FFC Futures Finale 2014 održat će se u Opatiji s četiri meča za titulu!

Sportska dvorana Marino Cvetković u Opatiji već je tijekom 2014. godine u dva navrata ugostila event jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championshipa, a početkom ovog tjedna objavljeno je i kako će se završni event održati upravo na istom mjestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

FFC Futures – Finale 2014 održat će se 20. prosinca u Opatiji, a sudeći po dosadašnjim eventima nema sumnje kako će borilački fanovi imati priliku uživati u još jednom vrhunskom borilačkom spektaklu uz produkciju koja se možete nositi s najvećim svjetskim eventima.

Borbe u Opatiji i ovog će se puta održavati praktički tijekom cijelog dana, već od 10 sati na rasporedu je 20 polufinalnih mečeva pobjednika sva četiri ovogodišnja FFC Futuresa, a najbolji će dobiti priliku boriti se u glavnom večernjem programu koji će se emitirati uživo u brojnim državama svijeta.

Od 20 sati krenut će, kao što smo spomenuli, glavni program, a tom prilikom održat će se čak 14 profesionalnih mečeva. Osim deset finala FFC Futuresa, čiji će pobjednici osvojiti ugovor s tom organizacijom za 2015. godinu, na rasporedu su i još četiri meča, svi redom za FFC titule prvaka!

Imena boraca koji će nastupiti na FFC Futures Finalu 2014. još uvijek nisu otkrivena, ali očekuju se nastupi nekih od najpoznatijih i najatraktivnijih boraca koji nastupaju u toj organizaciji s obzirom na najavljene mečeve za FFC titule prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider