FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
70 boraca

Sjajan odaziv na prvom turniru grappling lige u Zagrebu!

U zagrebačkoj dvorani 4allGym na Črnomercu održan je prvi od devet ovogodišnjih turnira grappling lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugodno borilačko nedjeljno popodne ponudili su nam hrvatski grappleri u zagrebačkom 4allGymu. Borci razvrstani u četiri dobna uzrasta (školarci, kadeti, juniori i seniori) ponudili su zanimljive grapplerske mečeve.

''Oko 70 boraca se prijavilo za prvi put, što je više od očekivanog. To je dokaz da mladim borcima u Hrvatskoj nedostaje ovakvih sadržaja. Imali smo borce iz desetak klubova. Osim standardnih zagrebačkih pojavili su se borci iz Varaždina, Preloga čak i iz Pitomače. Moram naglasiti da je ovo tek prvi turnir i da svi koji nisu mogli doći ovu nedjelju mogu se prijaviti slobodno za idući turnir bez obzira na ligaški sistem'', rekao nam je jedan od organizatora Marinko Hrastović.

Najmasovnija kategorija bila je poluteška kod seniora. Pomalo iznenađujuće, s obzirom, da su u pravilu najmasovnije velter i srednja.

''Najbolji borac prvog turnira bio je Filip Barić koji je osvojio i srednju i polutešku kategoriju. Mislim da ćemo napraviti već za idući turnir možda više kategorija za djecu od dosadašnjih pet. I moram se posebno zahvaliti našem sponzoru lige Elitedringks.clubu'', otkrio nam je planove Tomo Novosel iz 4allGyma.

Svaki borac dobiva bod za nastup a osvajač kategorije tri boda za pobjedu, drugoplasirani dva, trećeplasirani bod. Idući turnir je 21. veljače a prijaviti se možete na info@nokaut.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider