FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ffc 12

Rok Štrucl: Cilj mi je vratiti se na pobjedničke staze!

Jedan od najboljih teškaša u regiji, slovenski kickboksač Rok Štrucl, vraća se u ring nakon godinu dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov protivnik na FFC 12 u Ljubljani je Elmir Mehić, a Rok je rekao što misli o svom protivniku te kako se osjeća nakon ozljede s kojom je imao problema proteklih godinu dana.

Posljednji meč Roka Štrucla bio je prošle godine na FFC 3 eventu u Splitu. Što se događalo od tada i kako se sada osjeća, slovenski borac ukratko je ispričao: "Ovo mi je drugi nastup na FFC-u i prvi uopće otkad sam nastupio u Splitu. Imao sam ozljedu gležnja, no to je sad iza mene i od početka godine opet sam u treningu. U kakvom sam stanju i koliko sam napredovao, vidjet ćemo u meču."

Štrucl i Mehić imaju jednu zajedničku karakteristiku. Oba borca su svoj posljednji meč imali protiv Mladena Kujundžića i oba su poraženi. Pitali smo Roka da li je gledao borbu Kujundžića i Mehića na Glory 14 u Zagrebu. "Da, gledao sam tu borbu. Obojica su ušli otvoreno i bez kalkulacije i taj meč je vrlo lako mogao završiti i drugačije", rekao je.

Sada slijedi nastup u Ljubljani, a Rok vjeruje kako će dvorana biti puna i vjeru u to daje mu promocija samog eventa: "FFC je napravio sjajan posao, vrlo dobru promociju eventa i u pravo vrijeme. Plakati su po Sloveniji još od prošlog mjeseca, a i bore se svi momci koji nešto znače u slovenskom kickboksu i MMA-u. Tako da sam siguran da će dvorana biti puna, a atmosfera paklena."

Za kraj je Rok dodao kakvi su mu planovi u 2014. godini: "Plan je vratiti se na pobjedničke staze i naravno odraditi što više mečeva. Već sada imam dogovoren jedan meč nakon ljubljanskog FFC-a."

Meč Roka Štrucla i Elmira Mehića na rasporedu je kao četvrta borba kickboks programa FFC 12 eventa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider