FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Ostali su dužni

Revanš već sada na pomolu: "Dat ću mu još jednu priliku"

Najplaćeniji sportaš svijeta Floyd Mayweather, pobjednik nedavno održanog "meča stoljeća", otkrio je ESPN-ovom novinaru Stephenu A. Smithu da će dati Mannyju Pacquiaou još jednu šansu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Borit ću se ponovno s njime nakon što operira rame", poslao je Mayweather u poruci Smithu, jednom od rijetkih novinara s kojima ima korektan odnos.

Mayweather je u ranojutarnjim satima nedjelje slavio protiv Pacquiaoa u "meču stoljeća" nakon što su sva trojica sudaca jednoglasno presudila u njegovu korist. Filipinac je na konferenciji za novinare nakon toga objavio da se borio s velikim bolovima u ramenu, zbog koje će vjerojatno morati biti podvrgnut operaciji.

Te crne prognoze potvrdio je i kirurg dr. Neal ElAttrache, koji je ESPN-u otkrio da mu je rame u jako lošem stanju, te da bi Filipinac nakon operacije mogao izbivati i do godine dana. Boksačka organizacija Nevade, država u kojoj se borba održavala, čak je i zaprijetila kaznom ili suspenzijom, jer Pacquiao nije na vrijeme javio da se ozlijedio, nego je nekoliko sati prije dvoboja tražio inijekciju protiv bolova.

Bit će još drame oko toga, no ono što navijače, ponajviše Filipince, prije svega zanima: "da li je Mayweather zaista i mislio to što je napisao novinaru ESPN-a?".

Američki boksač nadimka "The Money" najavio je nakon borbe s Pacquiaom, u kojoj je zaradio 180 milijuna dolara, povlačenje iz sporta u rujnu, nakon što odradi posljednju borbu iz ugovora koji ima s promotorskom kućom Showtime. Nagađa se da će ta posljednja borba biti protiv Britanca Amira Khana, a Mayweather bi se u slučaju pobjede izjednačio s legendarnim Rockyjem Marcianom, koji je u svojoj karijeri (kao teškaš) ostvario učinak od 49 pobjeda bez poraza što nijednom boksaču u teškoj kategoriji nije pošlo za rukom. Mayweather je trenutno na 48-0 i malo tko mu vjeruje da će u mirovinu otići bez da nadmaši jednog od najboljih boksača u povijesti.

"Nisam krenuo u ovaj sport da bih ikoga nadmašio", komentirao je Mayweather.

S obzirom da je nedavno izjavio da je veći boksač od Muhammada Alija, teško da mu je itko povjerovao...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider