FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije jedini

Legenda otkrila zašto se odbila boriti s Fedorom u Japanu

Ray Sefo trebao je biti protivnik Fedora Emelianenka na debiju nove organizacije Rizin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borilački svijet nije bio impresioniran protivnikom kojeg je Rizin izabrao za povratak velikog Fedora Emelianenka. Tako nitko nije bio impresioniran niti pobjedom Fedora protiv Indijca Jaideepa Singha za Staru godinu.

No, nije Indijac bio prvi izbor organizacije Rizin. Htjeli su za povratak 'ruskog cara' u ring dovesti neku borilačku legendu u veteranskim godinama. Prvo je navodno bio upitan legendarni Amerikanac Randy Couture koji je zbog nedovoljno dobrog fizičkog stanja i 52 godine na leđima odbio takvu mogućnost.

Sada se javio i Ray Sefo koji je otkrio kako je i on dobio isti poziv. Sefo ima 45 godina, a prije četiri godine izgubio je na bodove u zagrebačkoj Areni od Mirka Filipovića u Cro Copovom povratku kick-boks borbama.

''Ponudili su mi da se borim s Fedorom. Mislim da se to dogodilo pet tjedana prije samog eventa. Bio sam počašćen, to je borba koju bih volio odraditi. On je legenda i bez obzira na pobjedu ili poraz za mene bi sam nastup bio nevjerojatan. Isto tako, poručio sam im kako mi pet tjedana nije dovoljno za pripremu. On je borac protiv kojeg ne želim samo tako uskočiti. Bilo bi to nepoštivanje njega, ali i mene samog'', prenosi Sefove riječi Fightsite.

''Za kick-boks borbu se mogu pripremiti u pet tjedana, ali za MMA želim barem deset. Pet mi nije bilo dovoljno i zato sam odbio ovu borbu, ali ako mi se opet pruži prilika, s barem deset tjedana za pripremu, prihvatit ću je iste sekunde'', poručio je legendarni Novozelanđanin.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider