FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Večeras u Provjerenom

'Ranjeni' Mirko o kraju karijere: Želim hladne glave donijeti tu odluku

Cro Cop je iskreno ekipi Provjerenog progovorio o oporavku nakon osvajanja K-1 naslova, ali i o najtežoj odluci koja ga tek očekuje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'To je za mene jako teška i mučna tema', rekao je otvoreno Mirko Filipović kada je u intervjuu za Provjereno došao trenutak da odgovori na pitanje planirali se povući iz svijeta borbi.

'Birtija se prodaje kad najbolje ide, u prijevodu čovjek se treba povući kad je na vrhu. Ja sam uspio uzeti taj turnir i ako imalo ima razuma u meni, tako ću i napraviti. Ali hladne glave želim donijeti tu odluku', iskreno je rekao Mirko.

>> Borilački portali: Cro Cop podsjetio na čovjeka iz PRIDE-a!

>> Mirko na pobjedničkoj presici: Puklo mi je rebro, ali sam izdržao!

Gotovo milijun ljudi pred malim ekranima i 16 tisuća navijača u Areni navijalo je za Mirka do samog kraja, a zajedno s njim emotivno i proživjeli trenutke nakon što je odnio pobjedu u finalu. Zato je gledateljima pristao dočarati kako izgledaju njegovi dani nakon ove povijesne pobjede, a osim sreće zbog uspjeha, obilježavaju ga bol i besane noći.

'Boli me malo kad dišem, probudim se po noći, ne tako često, jedno 70 do 80 puta, svaki put kad se okrenem, probudim se jer me boli, malo se teže ujutro ustajem. Ali dobro, proći će za jedno 10 do mjesec dana', kaže Mirko.

Na snimanju s ekipom Provjerenog od Mirka se nije odvajao njegov sin Ivan, koji je, bez očevog znanja, upisao hrvanje. Mirko mu nije dopustio da dođe za njega navijati u Arenu.

'Neki njegovi prijatelji su išli gledati, ali on nije i ne bih mu ja ni dozvolio, svašta se može dogoditi - da mi pukne noga, arkada, da me iznesu na nosilima', objašnjava.

Cijeli intervju s legendarnim borcem pogledajte večeras u 22:00 u Provjerenom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider