FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Europska MMA liga

Radman protiv Nizozemca Timmermansa, Batinić čeka Britanca Jusku!

Sve je spremno za najveći MMA pothvat u Europi. Superfinale Hrvatske MMA lige u prosincu 2013. iznjedrilo je pet hrvatskih MMA reprezentativaca. Oni će sada ukrstiti rukavice s nacionalnim MMA timovima 15 europskih država u Europskoj MMA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pet kategorija, pet boraca koji brane boje svoje zemlje, MMA 'bitke' mogu početi! 16 europskih država dio je najvećeg MMA podviga na tlu Europe. Dvorana Dražena Petrovića postaje dom odvažnih europskih gladijatora.

Na prvom eventu osmine finala svjedočili smo maestralnim pobjedama naših MMA reprezentativaca, Filipa Pejića i Davida Vasića, efektnom submissionu Britanca Marvina Vettorija te senzacionalnom nokautu high-kickom srpskog borca Slobodana Jankovića. To su bili samo neki od sjajnih MMA trenutaka kojima je publika Cibone svjedočila.

Pred nama je drugi event osmine finala Europske MMA lige. Od naših MMA reprezentativaca nastupa miljenik Cibone Anto Radman koji se bori protiv Nizozemca Elona Timmermansa, a senzacionalni Matej Batinić čeka okršaj s Britancem Arvydasom Juskom. Dođite i podržite naše dečke!

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas drugi event osmine finala Europske MMA lige koji će se održati u subotu, 1. ožujka, u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na OYO.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Fight card:

Do 70 kg

Michal Mokry (Slovačka) - Francesco Sarullo (Italija)
Sven Heising (Njemačka) - Donovan Sklanecki (Belgija)

Do 77 kg

Elon Timmermans (Nizozemska) – Anto Radman (Hrvatska)
Giorgio Pietrini (Italija) - Christopher Van Dijck (Nizozemska)

Do 84 kg

Jason Radcliffe (Velika Britanija) – Andrej Pavlija (Slovenija)
Federico Boaretto (Italija) – Ermin Hodžić (BiH)

Do 93 kg

Matej Batinić (Hrvatska) - Arvydas Juska (Velika Britanija)
Marjan Angelski (Makedonija) – Matej Šurin (Slovačka)
Mensur Alić (Austrija) - Guiseppe Massignani (italija)

Iznad 93

Matteo Riccetti (Italija) – Saši Ilievski (Makedonija)
Daniel Toledo (Španjolska) – Luris Pascoal (Belgija)
Radoš Joksimović (Srbija) – Ištvan jani (Mađarska)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider