FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr

Povijest pišu pobjednici, a svatko od MMA finalista želi pojas pobjednika!

Veliko finale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni...

Ulog je veliki – titula MMA prvaka Hrvatske. Povijest pišu pobjednici, a svatko od deset finalista u pet težinskih kategorija želi pojas pobjednika, pa s pravom očekujemo vrhunske borbe.

Bez kalkulacija, beskompromisno, pojas MMA lige čeka samo najspremnijeg i najodvažnijeg hrvatskog MMA borca.
Finale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 2. studenogu dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Nakon napetih borbi za treće mjesto Hrvatske MMA lige, poslastica večeri bit će finalni okršaji za titulu prvaka Hrvatske u slobodnoj borbi.

Teško i nezahvalno je prognozirati ishod finalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali naš stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.

''Peruško je prošlogodišnji osvajač trećeg mjesta i ovu sezonu ga zapravo brani. Nasuprot mu stoji Radman koji se u odnosu na drugo mjesto iz prošle sezone, sigurno neće zadovoljiti time da ove godine završi bez minimalno bronce. U ogledu između Željezića i Ivanušića gledat ćemo reprizu iz četvrtfinala. Naime, ozljedama i nemogućnostima borbe, a opet ždrijebom te sustavom Hrvatske MMA lige unazad, Ivanišić je dobio priliku za revanš i objeručke ga prihvatio. Zanimljiv meč i pitanje hoće li ovaj puta Željezić rutinski obaviti posao ili će Ivanišić poravnati međusobni score'', prokomentirao je koordinator Hrvatske MMA lige Tomislav Novosel.

''U finalnoj borbi između Pereše i Pejića, njih dvoje ne gledaju jedan u drugog, već preko ramena žele prošlogodišnjeg pobjednika Burušića. Pejić u polufinalu, a Pereša u finalu, prošle sezone izgubili su baš od Burušića i silno žele taj revanš. Ulog je jako velik za oba borca, stoga ne sumnjamo u odličnu izvedbu. U srazu superteškaša, Glavaš je ponovno u finalu. Silno želi pojas, a i priliku za revanš protiv Ilića. S obzirom na izvedbu u polufinalu, gdje je njegov napredak i laicima vidljiv, lako bi mu se mogle ostvariti želje. S druge strane, Milinković je do sada pokazao izrazitu smirenost i veliko samopouzdanje. Praktički ne pokazujući nikakav preveliki napor stigao je do finala. Vjerujem da skriva nešto specijalno za finale i veselim se početku borbe.''

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.
Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider