FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Revanš za pojas

Pogledajte kako su se gledali Velasquez i Silva, bit će opet krvi!

Ove nedjelje ujutro pod hrvatskom vremenu u Las Vegasu će se održati UFC 160, event godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cain Velasquez ovog vikenda brani svoju titlu teškaškog prvaka UFC-a protiv Brazilca Antonija 'Big Foot' Silve. Bit će to repriza jedne od najkrvavijih UFC borbi koja se dogodila točno prije godinu dana. Tada je slavio Velasquez tehničkim nokautom u prvoj rundi. Tada 'Big Foot' ništa nije vidio od krvi koja mu je prekrivala lice, a sada želi osvetu.

Silva je šokirao svijet pobijedivši početkom godine Alistaira Overeema i sada želi pojas. Cain je pak naslov zaradio skinuvši s trona Juniora Dos Santosa i sada želi zadržati titulu. Kako su se gledali uoči borbe, ne sumnjamo da nas očekuje pravi vatromet u ringu.

UFC 160 donosi nam još jedan spektakl. Istina, on je trebao biti veći jer Alistair Overeem još jednom otkazao meč s JDS-om, ali je uskočio legendarni borac iz vremena Pridea – Mark Hunt. Novozelanđanin je oduševio japansku publiku pobjedom protiv Wanda i jednostavno ga navijači obožavaju zbog svog udaračkog stila.

No, udarač će biti i na drugoj strani. I to kakav. 'Cigano' želi brzi povratak na vrh, a na putu prilike za povrat pojasa nalazi se Hunt. Bit će to udarački rat i mnogi predviđaju kako će netko od ove dvojice pasti vrlo brzo.

UFC 160 glavne borbe:

Cain Velasquez – Antonio 'Big Foot' Silva (borba za naslov prvaka)

Junior dos Santos – Mark Hunt (teška)

Glover Teixeira – James Te Huna (poluteška)

Gray Maynard – TJ Grant (laka)

K.J. Noons – Donald Cerrone (laka)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider