FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
K-1 ranjenici

Ovako je izgledalo stopalo Badra Harija: 'Žao mi je, ali slavila je legenda!'

K-1 World Grand Prix bio je brutalan, što se moglo vidjeti tek nakon svih borbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović upisao se u povijest kao jedini borac s K-1 i PRIDE Grand Prix trofejima u svojoj vitrini. Uspio je do K-1 pojasa doći s 38. godina u čarobnoj večeri u Areni. Zagrebačka se velebna dvorana u sitnim noćnim satima pretvorila u bolnicu.

>> Badr Hari se iz Zagreba u Amsterdam vratio u kolicima!

>> Mirko na pobjedničkoj presici: Puklo mi je rebro, ali sam izdržao!

>> Pogledajte kako je Cro Cop okrunio karijeru K-1 naslovom!

>> Badr Hari u bolnici: Pogledajte borbu koja je digla Arenu na noge!

>> Cijela Arena traži Dževdu, a on na pizzi: 'Hrvati, hvala vam'

Bio je nemali broj onih koji su sumnjali u događaje u Areni, no oni nisu imali pristup svlačionicama gdje su boravili izravanjani borci. Badr Hari čak je završio u bolnici, a fotografija kolege s Fight Sitea trebala bi umiriti one koji su sumnjali u ozljedu Marokanca.

''Žao mi je što je ovako završilo, ali kad već nisam mogao slaviti ja, neka je to učinila legenda. Zaslužio je'', poručio je Hari koji se čak i htio boriti, no kasnije se uvjerio da je njegov trener bio u pravu kad mu je zabranio povratak u ring.

I Harijev protivnik Zabit Samedov je odlučio ne boriti se dalje nakon poraza od Harija. Njemu je takđer natekla noga, imao je slomljena rebra i tešku glavobolju. Zbog toga je odbio polufinale, dok su u četvrtfinalima poraženi Catalin Morosanu i Hesdey Gerges završili na šivanjima glave u Draškovićevoj. Rumunju je otišla arkada, a Gerges je imao veliku posjekotinu ispod lijevog oka.

Hrabri Dževad Poturak se borio, no njegov tim je bacio ručnik da mu Londt još više ne polomi napukla rebra. Sličnu ozljedu imao je Mirko koji je i sam priznao da je pretučen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider