FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrvatska MMA liga

Peruško o spektalu u Puli: Nikada do sada nismo imali kavez u Istri

Tonči Peruško u Hrvatskoj MMA ligi pokazao se kao iskusan i talentiran borac te kao jedan od 'pulskih Trojanaca' koji obećavaju.

U borbi za treće mjesto MMA lige u studenom 2013. protivnik mu je bio miljenik Cibone Anto Radman. Tada smo svjedočili klinču dvoje jednako snažnih. Njih dvojica su uspjeli doći do treće runde, a odlukom sudaca pobjeda je na kraju pripala Radmanu.

U sezoni 2014. Peruška čeka prva borba pred svojom publikom protiv Saše Božića iz UKF Kutine. Očekujem da ću pobijediti. Na njega gledam s poštovanjem, ali ipak mislim da je prosječan borac.

''Uvjeren sam u svoju pobjedu, a i još ću imati podršku svoje publike. Ovo mi je deseti meč, okrugli, nadam se da će sve ići po mom planu. Nikada do sada nismo imali kavez u Istri, nikada do sada nismo tu imali borbe na tom nivou, mislim da će event biti jako zanimljiv, tko god dođe, sigurno će osjetiti adrenalin'', poručio je Tonči Peruško.

S druge strane, Saša Božić neće imati podršku lokalnih navijača, ali smatra da mu je to prednost.

''Peruško je dobar protivnik, vidi se po njegovom scoreu, dobar je parteraš, još se bori doma. Ali, nemam nikakvog straha! Imat ću manji pritisak u toj borbi nego on, upravo zato jer natupa pred svojima. Meni to ne može naštetiti, ulazim bez ikakvog presinga u tu borbu. Očekujem dobar meč! Nemam nikakvih ozljeda, zdrav sam i nadam se da će tako i ostati. Idem meč po meč, svaka borba je finale za sebe. Ne želim razmišljati o slijedećim borbama, dok ovu ne završim'', realan je Saša Božić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati 22. veljače u dvorani Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV.

Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider