FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Zadru

Perak želi meč sa Stojnićem, Brestovcu pomaže Cro Cop

Sve je spremno za FFC4- Zadar, borilačku priredbu koja će se u petak u 20 sati održati u zadarskoj dvorani Višnjik...

Uoči sutrašnjeg službenog vaganja (u 14 sati u dvorani Novi Park u Falkensteiner Hotels & Residences (Majstora Radovana 7, 23000 Zadar), u srijedu se u hotelu Falkensteiner održala službena press konferencija na kojoj je najavljena priredba.

>> Promjene na FFC-u 4: Pogledajte tko su novi protivnici Peraka i Jonesa!

>> MMA i kick-box spektakl u Zadru: Dubrovački 'gladijator' u novom pohodu!

Maro Perak na najbolji je način najavio svoju borbu ističući svoje iskustvo kao prednost pred protivnikom. Na pitanje o meču sa Stojnićem Maro je bio jasan: "To trebate pitati Denisa, što se mene tiče, možemo se odmah boriti."

Mladen Brestovac, jedan od naših najboljih kick boxing boraca naglasio je svoju spremnost za borbu protiv Lascenka, ali je naglasio da je i njegov protivnik "dobar i tvrd borac".

Ipak, Brestovac je dodao kako Ukrajincu neće biti lako protiv Mladenove brzine. Odgovarajući na pitanja novinara, Mladen je dodao kako će okršaj protiv Lascenka biti zacijelo među tri njegove najteže borbe u karijeri, ali je dodao kako mu je u sparinzima pomogao i Cro Cop te da je spreman za petak.

Vaso Bakočević istakao je, također, svoju spremnost za borbu. "U zadnje vrijeme sam ušao u crnu seriju poraza, ali ja se toga ne sramim!" dodao je Vaso koji je dodao kako će mu ovo zacijelo biti najteži meč u karijeri ali "jedva čeka da se pohvata s Igorom".

Truščeku će ovo biti prva borba u Hrvatskoj pa je istakao da će biti "teška, ali dobra borba koja će se, nakon nekoliko ranijih pokušaja dogovora, napokon i održati".

Na kraju, organizatori su pozvali predstavnike medija da sutra poprate službeno vaganje boraca koje uvijek izmami mnogo znatiželjnika zbog svoje atraktivnosti, a i još jednom je pozvao Zadrane na spektakl u dvorani Višnjik u petak u 20 sati.

FFC4 u Zadru gledajte uživo ovog petka od 20.30 na OYO.hr i od 21.30 na Novoj TV.

FFC 4 raspored borbi:

MMA: Marko Lukačić VS Antonio Mijatović
MMA: Luka Jelčić VS Davis Vasić
K-1: Ante Verunica VS Igor Mihaljević
MMA: Antun Račić VS Bojan Košednar
K-1: Emil Zoraj VS Zlatko Bajić

K-1: Jason Wilnis VS Zoran Majkić
MMA: Jason Jones VS Maciej Browarski
MMA: Ivica Trušček VS Vaso Bakočević
K-1: Mladen Brestovac VS Sergei Lascenko
MMA: Maro Perak VS Tibor Joni

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider