FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Nitro' nije ostao dužan

Počelo zagrijavanje za UFC spektakl: 'Srušit će se kad ga pogodim u glavu'

U zagrebačkoj Areni održano je druženje 12 UFC-ovih zvijezda i predstavnika medija, a povodom borilačkog spektakla koji će se održati u nedjelju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči UFC spektakla u Areni su se pojavila i dva hrvatska borca, Igor Pokrajac i Filip Pejić. Ovaj potonji po prvi put će nastupiti u bantam kategoriji za najjaču MMA organizaciju.

Njegov protivnik bit će Damian Stasiak, koji je poručio kako će vrlo brzo rušiti Pejića i na taj način u samom startu zaustaviti njegove nalete. 'Nitro' mu nije ostao dužan te je uzvratio u svom stilu:

'Njegovo jedino rušenje će biti kad ga pogodim šakom u glavu.'

Pejić će imati veliku potporu domaćih navijača. Njegove priredbe konstantno posjećuje prava mala vojska vjernih fanova, koji se očekuju i ovog vikenda u zagrebačkoj Areni.

''Puno ljudi će doći na vaganje, a na samom eventu očekujem cijelu Dubravu. Bit će to najznačajniji dan u mom životu i njihova će mi potpora uvelike pomoći da prijeđem preko prve prepreke na najvećoj borilačkoj pozornici'', rekao je Pejić.

Hrvatski borac će prije meča još morati odraditi borbu s tri i pol kilograma koja su mu ostala kako bi zadovoljio uvjete u bantam kategoriji.

''Nije lako, ali ništa bolje od toga nisam ni očekivao. Večeras bih mogao otići u saunu i onda sutra malo odmoriti'', zaključio je Pejić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider