FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
superfinale mma lige

Pejić: Ja bi jako volio dobar fajt, osim ako on neće bježati po kavezu!

O Filipu Pejiću (Ban Team) ne treba puno govoriti. On je sve već 'rekao' u kavezu MMA lige.

Eksplozivan, brz, učinkovit – borac koji zrači pobjedničkom energijom. Miljenik Cibone, neugodan protivnik. U finalnom okršaju u atraktivnoj lakoj kategoriji protiv Patricka Pereše (Trojan Pula), maestralno je slavio Filip Pejić koji je Pereši zadao brutalnu seriju udaraca u glavu zbog kojih je sudac prekinuo borbu. Time je najbolje dao do znanja koliko može biti 'ubojit' u kavezu.

''Čekao sam tu borbu smiren. Jedva sam čekao da krenem jer sam zapravo u svojoj glavi već vidio superfinale. Promatrao sam Perešin stil i htio sam ući agresivno. Odlučio sam se odmah na ekploziju i upalilo je'', ispričao je Filip Pejić.

Temperamentan kakav je s nestrpljenjem čeka revanš s prvakom Markom Burušićem. Pejić tvrdi da mu ništa drugo nije na pameti već da samo želi tu borbu, 7. prosinca, u Ciboni. Kada Pejić i Burušić otvore večer okršaja za pojas kategorije, sigurni smo da spektakl neće izostati.

''Ban nas ubija treninzima. Mentalno sam super. Nabrijan taman. Čekam tu borbu godinu dana. Ja bi jako volio dobar fajt, osim ako on neće bježati po kavezu'', samouvjeren je Pejić.

Spektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige!

Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)- Filip Pejić (Ban Team)
Do 77 kg: Luka Vrkić (UFK Trešnjevka)- Lovro Vrkić (UFK Trešnjevka)
Do 84 kg: David Vasić (Trojan Pula) - Antonio Mijatović (Ban Team)
Do 93 kg: Božo Mikulić (Bandog Zadar) - Matej Batinić (Ban Team)
+ 93 kg: Dorijan Ilić (Gim Gym)- Dražen Glavaš (Cromma Gym)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider