FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
superfinale mma lige

Ozlijeđeni Mijatović: Unatoč svemu što se događa u Hrvatskoj, volim ovaj naš mentalitet!

Antonio Mijatović zbog ozljede neće moći nastupiti na superfinalu Hrvatske MMA lige gdje se trebao boriti protiv Davida Vasića.

''Ljut sam i razočaran, ali trudim se obuzdati to. Na sparingu, u hrvačkom zahvatu mi se noga izokrenula. Ligamenti u koljenu su se istegli, nadam se da nisu pukli. Danas idem na magnetsku rezonacu. Toliko sam htio tu borbu s Vasićem i onda se dogodi ovo. Kao Bruce Lee u 'Igri smrti', idem stepenicu po stepenicu i sve savladam i onda ostanem bez glavnog 'skalpa''', razočaran je Antonio Mijatović.

Umjesto njega nastupit će drugoplasirani Zoran Đođ i okušati svoju šansu u okršaju za pojas kategorije i mjesto u hrvatskoj MMA reprezentaciji.

Mijatović kaže kako je grozan osjećaj kada žrtvuješ sve za nešto i onda na kraju ostaneš bez toga.

''Pokušavam ostati pozitivan. Nadam se da će se ozljeda uspješno sanirati i da ću nastaviti s treninzima. Trenutno me jedino veseli put u Ameriku, idem kod prijatelja u Oregon. Moji su svi raseljeni. Ja bih volio ostat ovdje. Ne želim otići za parama i onda biti usamljen. Unatoč svemu što se događa u Hrvatskoj, volim ovaj naš mentalitet'', izjavio je Mijatović.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman - Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Zoran Đođ
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Revijalne borbe:

Do 55 kg: Dora Perjes (HUN) - Mellony Geugjes (NED)
Do 77 kg: Ivica Jakopić - Petar Šarac
Do 84 kg: Manuel Karić - Anđelko Kitić
Do 84 kg: Josip Perica - Filip Majić
+ 93 kg: Željko Martinović - Ivan Vitasović

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider