FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO na OYO!

Ovo su MMA borbe od kojih se u subotu očekuje vatromet!

Ove subote u košarkaškom centru 'Dražen Petrović' održat će se prva večer nove sezone MMA lige koju će UŽIVO prenositi OYO.hr!

Gladijatori su se vratili u grad, a prvi kvalifikacijski krug Hrvatske MMA lige garantira neke jako napete borbe u užarenoj Ciboni.

''Najavljujem vrlo atraktivne borbe. Ima dosta novih boraca u odnosu na prošlu sezonu, pa očekujem njihovo dokazivanje da zaista pripadaju Hrvatskoj MMA ligi. Samo mjesto održavanja, užarena atmosfera produkcije te navijanje gledatelja zahtijevat će od boraca da se zapitaju da li su i psihički snažni onoliko koliko su to fizički. Samo najspremniji neće podleći atmosferi. Svima poraženima unaprijed poručujem da ne prestaju trenirati i da budu ustrajni jer im se već u drugom krugu možda posreći. Kod eventualne ozljede borca pravilnik kaže da pozivamo poraženog borca iz prvog kruga i time mu dajemo šansu za povratak u ligu. Poziv svima na Hrvatsku MMA Ligu u Ciboni i sretno borcima'', izjavio je koordinator lige Tomislav Novosel.

Borbu koju možemo izdvojiti kao jednu od najatraktivnijih su sraz Philipa Šarića (Croatian Top Team) i Patrika Pereše (Trojan). Očekujemo vrlo zanimljiv povratak Periše, nakon izgubljenog finala prošle sezone. Sigurni smo da ima veliki motiv da ove godine uzme pojas i napade titulu kategorije u revanšu s Markom Burušićem. Prva prepreka mu je mladi Šarić sa svojim vrlo agresivnim stilom borbe. Da li će ova prva prepreka biti kobna za pulena Zelga Galešića? Bit će to zanimljiv meč za pogledati.

Drugi napeti meč se očekuje od Jakoba Kosića (Croatian Top Team) i Saše Drobca (Cromma Gym). Oboje su borci s mnogo amaterskog iskustva. Treniraju u renomiranim borilačkim klubovima tako da će tehnika u ovoj borbi biti presudna. Očekujemo ravnopravnu borbu gdje će sitni detalj presuditi pobjednika. Svakom zaljubljeniku u MMA ovo će biti ugodna borba za pogledati.

Borba u kojoj se predviđaju MMA „munje i gromovi“ je borba između Igora Fedela (Trojan) i Tomislava Bureca (Gamma). Udarci ovih boraca odzvanjat će Cibonom. Kandidati su za bonus nokauta večeri. Naravno, sve je to pretpostavka... Koliko smo bili u pravu, pokazat će sraz „gladijatora“ u subotu.

Neka igre MMA lige počnu! Prijenos na OYO.hr ove subote od 21 sat, a ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

FIGHT CARD –09.02.2013.

-70 kg

1. BURHAN AMETI (PRIME POREČ) VS DENIS KEČA (MMA KLUB SV IVAN ZELINA)

2. MILAN AŠĆERIĆ (TROJAN PULA) VS DARIO RAKOŠEC (EXTREME CRO TEAM)

3. PHILIP ŠARIĆ (CROATIAN TOP TEAM) VS PATRICK PEREŠA (TROJAN PULA)

-77 kg

4. JOSIP ŠITUM (EXTREME CRO TEAM) VS ZDRAVKO DUKIĆ (BANDOG MMA TEAM ZADAR)

5. JAKOB KOSIĆ (CROATIAN TOP TEAM) VS SAŠA DROBAC (CROMMA GYM)

-84 kg

6. HRVOJE SPIŠIĆ (HUBER TEAM) VS JAKOV PODRUG (PIT BULL SPLIT)

7. IVICA PERNEK (BANDOG MMA TEAM ZADAR) VS MATEJ JURIN (LEON GYM)

8. EDIN BRKIČEVIĆ (TROJAN PULA) VS MIROSLAV ČEVRA (MODUS JIU JITSU)

-93 kg

9. IGOR FEDEL (TROJAN PULA) VS TOMISLAV BUREC (MMA KLUB SV IVAN ZELINA)

10. MARKUS ĆUK (HUBER TEAM) VS NINO VLADUŠIĆ (Hrvački Klub OSIJEK)

__________________________________________________________________________
PRESTIGE FIGHT

11. DORIAN ILIĆ +93 kg (HRVATSKA) VS DEZSLO BERTALAN +93 kg (MAĐARSKA)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider