FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Superbogata godina

Kakva godina: Pogledajte koji nas sve borilački spektakli očekuju

2014. će definitivno biti superbogata godina borilačkim priredbama. Očekuju nas brojni borilački spektakli u režiji Final Fight Championshipa, MMA lige i naravno Cro Copa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

8. ožujka, godinu dana poslije krune njegove kick-boks karijere ponovno ćemo Cro Copa vidjeti u ringu. Našoj borilačkoj legendi suprotstavit će se još jedan velikan - 'Nizozemski leteći gospodin'.

''Glory 14 dolazi u Zagreb. Radi se o trenutačno najatraktivnijoj i najboljoj kickboksing organizaciji na svijetu i naravno 'main event' Mirko Filipović protiv Remyja Bonjaskog, trostrukog K1 WGF šampiona'', rekao je Petrak.

FFC borilačke priredbe gledat ćemo naravno i u Hrvatskoj i u gradovima regije poput Ljubljane i Skoplja. A pregovara se o priredbama u Pragu, Beču i Abu Dhabiju.

8. veljače u Draženovom Domu premijerno počinje Europska MMA liga. 16 reprezentacija predstavit će dio svojih boraca. Zelg Galešić i Bernard Ban vode našu reprezentaciju. A prvi nastupaju Filip Pejić i David Vasić.

''Zelg je specijalista za udarački dio, a ja za hrvačko-parterni. Radimo sve u dogovoru, zajednički spremamo taktiku za borce. Sreća da su oba borca iz naših klubova. Pejić iz mog, Vasić iz njegovog. Proučavamo protivnike skupa'', izjavio je Ban.

Hrvatska liga predstavit će se nakon dvije godine po Lijepoj našoj.

''Iduće godine nas očekuje 15 evenata, osam hrvatske MMA lige sa Superfinalom u Zagrebu. Hrvatska MMA liga će ove godine putovati po Puli, Imotskom, Makarskoj i Splitu. Osijek je nažalost ispao zbog tehničkih problema'', objasnio je Husić.

Hrvatska se tako prometnula kao regionalna borilačka meka.

''Stvarno mislim da slijedimo trend cijele borilačke scene, koja je nakon Amerike eksplodirala u Europi, kao i u Hrvatskoj. Mislim da je Hrvatska regionalni predvodnik, pa i šire.''

Definitivno nas očekuje bogata borilačka godina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider