FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na spektakl besplatno!

FFC 08 vaganje vrući uvod za Arenu: Umalo došlo do incidenta!

Jučer održano vaganje u Kongesnom centru Forum (Green Gold, Zagreb) još jedna je potvrda da nas na borilačkom spektakl FFC08 u Areni očekuje vatromet.

FFC 08 gledajte UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr od 21 sat, a kako do besplatnih ulaznica saznajte na linku ispod!

>> FFC 08 u zagrebačkoj Areni: Vi nama prognozu, mi vama besplatne ulaznice!

Svi su borci prošli vagu osim Dušana Džakića i Laszla Senyeija. Mađar je imao tek 300 grama previše, dok je Džakić morao skinuti nešto manje od kilograma. Prema pravilima, borcima je dano sat vremena da skinu prekomjernu težinu.

S ostalim zvijezdama priredbe nije bilo problema, čak niti s Ivicom Truščekom i Riccom Rodriguezom koji su kasnili na vaganje jer su očajnički skidali kilograme u sauni. Dapače, obojica su bili i prekomjerno točni, odnosno ispod dopuštene granice od 73.5, odnosno 95.5 kg.

Posebno vatreno bilo je na odmjeravanju između Delije i Staringa. Dubrovčanin se Nizozemcu unio u lice, no dobio je žestok odgovor pa je gotovo došlo do incidenta jer je Staring Delijin potez shvatio kao ozbiljnu provokaciju.

''Ma samo klasično odmjeravanje pogledima. Želio je započeti rat u ringu, dobit će ga nema problema'', rekao je Staring.

''Mislim da mi je ovo dosad najteži protivnik u karijeri, ali bit će još jačih protivnika. Mislim da će biti samo jedan u nizu'', izjavio je Delija.

U svakom slučaju Staring, nadimka ''vojnik', koji ima 38 mečeva iza sebe i 28 pobjeda veliki je ispit za Deliju, kojeg se svrstava u najperspektivnije teškaše svijeta.

''Nadam se da ću napraviti rezultat, a ne ostati nada cijeli život'', poručio je Dubrovčanin.

Valja naglasiti kako su borci zaista pokazali vrhunsku profesionalnost prilikom skidanja kilograma te vrhunsku formu na vagi. Titula najtežeg borca je pripala Nizezemcu Jahfarru Winisu koji je imao 118.7 kg. Cenik, Hron i Vuković stižu naknadno kada će se obaviti i njihovo vaganje.

Zelg Galešić (CRO) 94.6kg vs. Ricco Rodriguez (USA) 94.6kg , MMA -95kg

Mladen Brestovac (CRO) 117.2 kg vs. Ali Cenik (TUR), KB, HW

Thomas Hron(UKR) vs. Jahfarr Wilnis (NED) 118.7, KB, HW

Miran Fabjan (SLO) 80.00 kg vs. Stevan Živković (SER) 78.9 kg, KB -80kg

Mladen Kujundžić (CRO) 99.2 kg vs. Elmir Mehić (BiH) 102 kg, KB HW

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider