FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Europska MMA liga ide dalje

Odgađa se MMA event u Rijeci zbog ozljeda boraca

Nakon jučerašnjeg otkazivanja nastupa nekoliko boraca zbog ozljeda, organizacija Europske MMA lige odlučila je odgoditi event planiran za 5. travnja 2014. u Rijeci u dvorani Centra Zamet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Učestalost ozljeda boraca već od prvog eventa, te pomicanje borbi u druga kola osmine finala Lige do posljednjeg dijela, došlo je do kraja osmine finala, kada više nema mogućnosti odgode pojedine borbe zbog ligaškog sustava natjecanja.

Nemogućnost održavanja borbi na planiranom eventu 5. travnja u Rijeci dovelo bi od neregularnosti Europske MMA lige, te iz toga proizlazi da je odgoda posljednjeg kola osmine finala jedina mogućnost kako bi sustav ligaškog natjecanja Europske MMA lige bio regularan. Termin novog eventa ćemo objaviti uskoro.

"Nakon tri godine našeg kontinuiteta, nažalost, došao je red da i mi po prvi put odgodimo event. Ozljede su sastavni dio MMA, do sada smo imali sreću da u svih 19 održanih evenata nismo nikada imali toliko ozljeda u zadnjih 10 dana prije natjecanja, kao ovaj put. No, ovaj event se sve loše poklopilo, pa smo teška srca morali odlučiti odgoditi event u zadnji čas. Ali, regularnost Europske MMA lige bi bila upitna i to nismo mogli dopustiti. Mi smo se dičili time kako svaki event koji najavimo i odradimo uz sve probleme koji se nađu na putu. Ovim putem se ispričavam svim natjecateljima koji su se pripremali za ovaj event, znam da su pripreme veliko odricanje. Svakako se ispričavam i svim kolegama koji rade na projektu, a koji su danas saznali da moramo odgoditi event radi jučerašnjih otkazivanja boraca zbog ozljeda. Ispričavam se i gradu Rijeci, gradu koji je učinio sve da se osjećamo dobrodošli. Uskoro ćemo objaviti novi termin održavanja eventa. Europska MMA liga ide dalje", izjavio je Goran Husić, predsjednik Europske MMA lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider