FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Radman donio pobjedu Hrvatskoj

Od potpunog kraha Talijane spasio teškaš Riccetti

U Ciboni je završio drugi event osmine finala Europske MMA lige.

Večer u lakoj kategoriji su otvorili Slovak Tomaš Deak i Talijan Francesco Sarullo. Slovak je od samog početka bio nadmoćan te ja nakon minute ugušio Talijana.

VIDEO: Anto Radman donio novu pobjedu za Hrvatsku!

Nakon iscrpljivanja zbog skidanja kilograma, odlukom medicinske komisije njemački borac Van Helvoirt nije nastupio. Protiv njega se trebao boriti naš Patrick Pereša. Tako je jedini predstavnik Hrvatske u osmini finala Euro lige bio miljenik Cibone – Anto Radman.
Radman ni ovaj put nije podbacio, zasluženo je dobio opetovane ovacije Draženovog doma. Nizozemac Timmermans je gotovo nastradao od Radmanove maestralne serije udaraca koljenom. No to je bila samo uvertira. Anto je treću pobjedu za hrvatsku MMA reprezentaciju donio polugom na ruci.

EUROPSKA MMA LIGA NA OYO.HR

U srazu njemačkog borca Van Dijcka i Talijana Giorgija Pietrinija, Nijemac je bio puno aktivniji i imao znatno bolji tempo borbete je zasluženo slavio jednoglasnom odlukom sudaca.
U među između talijanskog predstavnika u srednjoj kategoriji i Ermina Hodžića iz Bosne i Hercegovine, Hodžić je najavio da pred nama stoji novo lice koje će biti zanimljivo pratiti. Publika Cibone nije zaboravila nagraditi gromoglasnim pljeskom njegov temperament, a Talijana je nakon samo dvije minute svladao polugom na ruci.

Matej Šurin gušenjem je savladao makedonskog boraca Marjana Angelskog i tako donio drugu pobjedu za nacionalni MMA tip Slovačke.

Mensur Alić iz Austrije pokazao se dominantnijim tijekom cijele borbe protiv Talijana Guiseppea Massignanija. Iako je na momente talijanski borac pružao žilav otpor, na kraju je Alić ovu priču završio gušenjem.

Od potpunog kraha talijanske MMA reprezentacije na Europskoj MMA ligi, spas je donio teškaš Matteo Riccetti. On je jedinu pobjedu za Talijane izborio tehničkim nokautom nad Makedoncem Sašom Ilievskim.

Večer slobodne borbe pod tornjem Cibone zatvorio je nastup srpskog borca Radoša Joksimovića i Mađara Ištvana Janija. Joksimović je pružio nekoliko lijepih udaraca, no na kraju ga je Jani dokrajčio gušenjem.

Službeni rezultati osmine finala Europske MMA lige:

1) Tomaš Deak, 1R, 1:30, gušenje
2) Anto Radman, 1R, 2:02, poluga na ruci
3) Christophe Van Dijck, 3R, 5:oo, odluka sudaca
4) Ermin Hodžić, 1R, 2:11, poluga na ruci
5) Matej Šurin, 1R, 2:04, gušenje
6) Mensur Alić, 2R, 1:55, gušenje
7) Matteo Riccetti, 1R, 1:44, TKO
8) Ištvan Jani, 1R, 4:19, gušenje
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider