FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Teške riječi

Obračun u Areni: Opsjednut je Mirkom i želi ga 'ubiti'!

Uz utakmicu Hrvatska – Srbija, mjesec ožujak obilježit će i K-1 finale u Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto više od dva tjedna ostala su do prvog K-1 World Grand Prixa izvan Japana u povijesti. Zagrebačka Arena ugostit će veliki spektakl na kojem su glavne zvijezde dva legendarna borca – Cro Cop i Badr Hari.

Mirko Filipović u turnir najbolje osmorice teškaša ulazi protiv Jarrela Millera. Amerikanac je zasad najpoznatiji po tome što je izvrstan boksač koji je sparirao s Vladimirom Kličkom. Ovaj 24-godišnjak dao je eksluzivni intervju za Fight Site.

''Svuda sam polijepio fotografije Cro Copa. U autu, kući, teretani, čak i na mobitelu'', rekao je Miller o načinu pripreme i motivacije za K-1 finale.

Kao svoju prednost pred svim protivnicima navodi njegovo veliko srce. Vrlo je optimističan pa čak očekuje da osvoji K-1 naslov.

''Gledao sam kao klinac K-1 na TV-u. Tada sam već znao da mi je tamo mjesto.''

Miller kaže kako se prije svakog meča moli da protivnika baci u komu. Ne cijeni baš povratak Badra Harija jer je 'u zatvoru izgubio puno snage'.

''Njega treba samo dobro 'natamburati', a jedino o čemu razmišljam je da ubijem Cro Copa. Ne mogu baš u Zagrebu slaviti odlukom sudaca'', poručio je Amerikanac.

Tipična je ovo najava 'no name' borca koji želi 'trash talkom' barem malo skrenuti pozornost na sebe. Vjerujemo da će mu Mirko brzo začepiti usta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider